כרוב כבוש IV
Sauerbraten IV עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 64 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 642 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך עוגיות gingersnap, חומץ יין, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו כרוב כבוש, כרוב כבוש, ו כרוב כבוש (מתכונים דומים).
הוראות
בקערת מתכת גדולה, לשלב חומץ יין אדום, יין אדום, בצל, גזר, עלה דפנה, allspice כולו, ציפורן שלמה, פלפל ומלח.
מניחים צלי במרינדה, מכסים ומקררים 3 ימים, הופך פעם ביום.
הסר צלי מן המרינדה; לנגב יבש. בסיר גדול, מחממים את המרינדה מעל חום בינוני-נמוך. ממיסים 1/4 כוס חמאה עם השמן בתנור הולנדי על חום בינוני. מחממים את הבשר מכל הצדדים, מפזרים את הקמח על זה כמו שאתה הופך אותו.
יוצקים מרינדה מחוממת לתוך תנור הולנדי עם צלי, לכסות, להפחית את החום נמוך ומבשלים 3 שעות, עד בשר רך.
יוצקים את המרינדה מן הבשר, לרפרף את השומן, ואת המתח. במחבת גדולה על אש נמוכה, להמיס הנותרים 1/4 כוס חמאה עם סוכר. מבשלים ומערבבים עד הזהב בצבע.
יוצקים את המרינדה המתוחה לאט, ערבוב עד חלקה מעובה.
יוצקים רוטב על הבשר בתנור ההולנדי, להחזיר את הסיר לחום נמוך ומבשלים 30 דקות.