קושימומחה
מוכן ב5 שעות
מנות8
ציון בריאות28
מגזין

כרוב כבוש IV

כרוב כבוש IV
Sauerbraten IV עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה סביב 64 גרם חלבון 32 גרם של שומן, וסך הכל 642 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. . מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 5 שעות. אם יש לך עוגיות gingersnap, חומץ יין, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב המלח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מתכון איבודי תפוח כקינוח. נסו כרוב כבוש, כרוב כבוש, ו כרוב כבוש (מתכונים דומים).

הוראות

1
בקערת מתכת גדולה, לשלב חומץ יין אדום, יין אדום, בצל, גזר, עלה דפנה, allspice כולו, ציפורן שלמה, פלפל ומלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר1 כף בתוספת 1 כפית מלח כשר, נוסף לתיבול בשר
גרגרי Allspiceגרגרי Allspice
ציפורן שלמהציפורן שלמה
עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עצמות עוף עם מעט בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')עם קצת בשר עליהם (גב, צוואר, כנפיים וכו')
אבקת זרעי אהבהאבקת זרעי אהבה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
2
מניחים צלי במרינדה, מכסים ומקררים 3 ימים, הופך פעם ביום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
3
הסר צלי מן המרינדה; לנגב יבש. בסיר גדול, מחממים את המרינדה מעל חום בינוני-נמוך. ממיסים 1/4 כוס חמאה עם השמן בתנור הולנדי על חום בינוני. מחממים את הבשר מכל הצדדים, מפזרים את הקמח על זה כמו שאתה הופך אותו.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
שזיפים מבושלים או פירות אחריםשזיפים מבושלים או פירות אחרים
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
4
יוצקים מרינדה מחוממת לתוך תנור הולנדי עם צלי, לכסות, להפחית את החום נמוך ומבשלים 3 שעות, עד בשר רך.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
5
יוצקים את המרינדה מן הבשר, לרפרף את השומן, ואת המתח. במחבת גדולה על אש נמוכה, להמיס הנותרים 1/4 כוס חמאה עם סוכר. מבשלים ומערבבים עד הזהב בצבע.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
יוצקים את המרינדה המתוחה לאט, ערבוב עד חלקה מעובה.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
7
מפזרים את gingersnaps.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות Gingersnapעוגיות Gingersnap
8
יוצקים רוטב על הבשר בתנור ההולנדי, להחזיר את הסיר לחום נמוך ומבשלים 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
9
לשרת.