כרוב כבוש כרוב כבוש
כרוב כבוש כרוב כבוש דורש כ 45 דקות מתחילתו ועד סופו. מתכון צמחוני זה משרת 4 . זה מנות ראשונות יש 330 קלוריות, 12 גרם חלבון, ו 13 גרם שומן למנה. זה מושלם עבור הרביעי ביולי. אם יש לכם נבט חיטה, סוכר, יוגורט וניל וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מתכון זה מכלמתכונים יש 1 אוהדים. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, מתכון זה מרוויח ציון כפית של 64%, וזה די טוב. נסו סלט כרוב בוטנים, מטבל בוטנים, ו אטריות בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
צולים את נבט החיטה במחבת על אש בינונית - גבוהה, תוך ערבוב מתמיד, עד להשחמה וריחנית, כ -5 דקות.
יוצקים נבט חיטה על צלחת, ומניחים בצד להתקרר.
מניחים יוגורט, חמאת בוטנים וסוכר לבלנדר, ומערבבים לתערובת אחידה.
זורקים כרוב כבוש עם רוטב בוטנים; מכניסים למקרר למשך 30 דקות כדי לאפשר לטעמים להתמזג. זורקים עם נבט חיטה קלוי רגע לפני ההגשה.