קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 30 דק.
מנות36
ציון בריאות39
מגזין

כרוב כבוש לשימורים

כרוב כבוש לשימורים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מתאבנים hor, אז תנו הזדמנות ל כרוב כבוש לשימורים. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? איש המערות הזה, ללא גלוטן, מתכון ידידותי fodmap יש 157 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 1g של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 36 מנות. מתכון זה מ Allrecipes יש 1 אוהדים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות ו -30 דקות. וזה טוב. נסו סלק כבוש (לשימורים), בית שימורים עוגה, ו היום שלי של שימורים רוטב ספגטי (מתכונים דומים).

הוראות

1
הסר עלים חיצוניים וכל מנות לא רצויות מן הראש הבוגר המשרד של כרוב; לשטוף ולנקז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
2
חותכים לחצאים או רבעים; להסיר את הליבה. השתמש במגרסה או סכין חדה לחתוך כרוב לחתיכות דקות על עובי של אגורה.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
3
בקערה גדולה, לערבב ביסודיות 3 כפות מלח עם 5 ק " ג. כרוב מגורר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
בואו לעמוד כרוב מלוח במשך כמה דקות לנבול מעט; זה מאפשר אריזה ללא שבירה מוגזמת או שטפי דם של הגזרים.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
5
Pack salted כרוב בחוזקה ובאופן שווה לתוך מיכל כבישה גדול, נקי. באמצעות כף עץ, טפטפת או ידיים, לחץ למטה בחוזקה עד המיץ מגיע אל פני השטח.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
6
חזור רטוש, המלחה ואריזה של כרוב עד מיכל מלא בתוך 3 עד 4 אינץ ' של הדף. אם מיץ אינו מכסה כרוב, להוסיף מלח: 1 1/2 כפות מלח 1 ליטר מים; להביא מלח לרתיחה; מגניב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
7
מכסים כרוב עם מוסלין או בכותנה ומניחים את הקצוות כלפי פנים המיכל. משקל למטה כרוב תחת מלח. היווצרות של בועות גז מציין תסיסה מתרחשת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
מים נוספיםמים נוספים
8
להסיר ולהשליך היווצרות חלאות בכל יום. טמפרטורת החדר של 70 מעלות עד 75 מעלות F היא הטובה ביותר עבור כרוב תסיסה. התסיסה בדרך כלל הושלמה תוך 3 עד 6 שבועות.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
9
כדי יכול: להביא כרוב כבוש לרתיחה (185 כדי 210degrees F). אל תרתח. לארוז כרוב חם לתוך צנצנות חמות, עוזב 1/2 אינץ ' headspace.
מרכיבים שתצטרך
כרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץכרוב כבוש, מסונן היטב וקצוץ
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
10
הסר בועות אוויר. כוונן כובעים. תהליך pints 15 דקות, ליטרים 20 דקות, בפחית מים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®