כרוב מוקרם עם פנצ'טה
כרוב מוקרם עם פנצ'טה עשויים להיות התוספת שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %32 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 17 גרם חלבון 49 גרם של שומן, וסך הכל 590 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. אם יש לכם פלפל, פירורי לחם, שמנת, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular מרהיב של 91%. נסו כרוב מוקרם עם פנצ'טה, כרובית חינם עם Manchego ו Pancetta, ו Pancetan ו Porcini תפוחי אדמה Gratin (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן אבל מניחים את מתלה התנור על המדף השני למטה ממקור החום.
להביא כמה סנטימטרים של מים לרתיחה במחבת עמוקה או סיר, להוסיף את כרוב ומלח ומבשלים 5 עד 6 דקות; לנקז ולייבש את הירוקים.
להחזיר את המחבת לתנור על אש בינונית גבוהה ולהוסיף 1 כף שמן זית כתית נוספת ופנצ ' טה. פריך את הפנצ ' טה ולהוסיף את הקרם ושום. העונה עם אגוז מוסקט, מלח ופלפל ואז להפחית 7 עד 8 דקות בערך 1/2 עד 2/3 כוס.
מוסיפים ירקות מבושלים לקרם ומערבבים את המעיל באופן שווה.
לזרוק עם פירורי לחם עם הנותרים 2 כפות של שמן זית כתית. מתבלים את הפירורים עם מלח ופלפל ומשלבים עם גבינה.
מניחים את התבשיל על המדף השני תחת ברוילר ופירורי לחם חומים וגבינה במשך 5 דקות.