קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 10 דק.
מנות9
ציון בריאות36
מגזין

כרוב ממולא

כרוב ממולא
הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו-10 דקות. גשו לסופר וקנו עלי דפנה, פירורי לחם, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כרוב לחמניות / Golabki / כרוב ממולא, כרוב ממולא, ו כרוב ממולא (מתכונים דומים).

הוראות

1
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל, שאלוט, כרישה, גזר, סלרי, טימין ושום ומתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל. מכסים ומבשלים עד שהירקות רכים ורק מתחילים לצבוע, ערבוב מדי פעם, כ -15 דקות. בינתיים, לשלב את פירורי הלחם ויוגורט בקערה גדולה. כאשר הירקות נעשים, לגרד אותם וכל מיצים לתוך הקערה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הבשר, בשר עגל, בשר חזיר, נקניקיות, כבדים (אם באמצעות), chard, ביצים, 2 כפיות מלח ופלפל כפית 1. באמצעות כף עץ או, יותר טוב, הידיים שלך, לערבב את התערובת עד היטב מעורבב. (אתה צריך בערך 8 כוסות מילוי. מטגנים קציצה קטנה, טועמים ומתאמים את התבלינים. מניחים בצד במקרר בזמן שאתה מכין את הכרוב. מביאים סיר גדול של מים מומלחים קלות לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
4
חותכים מעגל זוויתי סביב הליבה של הכרוב ולהסיר את הליבה. השלך כל עלים חיצוניים כי הם השחמה או פגום. לקלף את העלים אחד בכל פעם עד שתגיע ללב. זרוק את הלב לתוך המים הרותחים, להוסיף כמה עלים בודדים לסיר blanch עד העלים רכים וגמישים, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
5
הסר את העלים האישיים ולנקז, ולאחר מכן להמשיך עד שכל העלים הם blanched.
6
הסר את הלב, אשר עכשיו צריך להיות מבושל לחלוטין. דק קוצצים את לב הכרוב ומערבבים אותו לתוך המילוי. מחממים התנור ל 177°. כדי להרכיב את כרוב ממולא, בנדיבות חמאה 4 ליטר נירוסטה עמוק קערה או תבשיל מעוגל (זה צריך להיות 8 עד 9 אינץ ' בקוטר). מסדרים את עלי המפרץ בתבנית של תלתן בעל ארבעה עלים בתחתית הקערה. מסדרים את עלי הכרוב הגדולים 3 או 4, חופפים, כך שהם בשורה את הקערה, עם הליבה מסתיימת בקצה הקערה. כפית במספיק מלית כדי לכסות את השליש התחתון של העלים.
מרכיבים שתצטרך
7
להניח יותר עלים כרוב על המילוי, להבטיח כי העלים לחלוטין לכסות את הצדדים של הקערה ולאחר מכן במקום יותר מלית על השכבה החדשה של עלים. המשך את תהליך השכבות עד המילוי משמש ו/או שאתה בתוך 1/2 אינץ ' של השפה של הקערה. מקפלים בכל עלי כרוב תלויים הקצוות של הקערה, ואז לכסות את החלק העליון של המילוי עם מספיק עלים כרוב חופף לאטום את המילוי, תוחב את העלים במורד הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
8
להניח את רצועות הבייקון על גבי הכרוב בתבנית גלגל תנופה.
מרכיבים שתצטרך
9
שלב 2 כוסות של המניה ואת היין הלבן ויוצקים מספיק של תערובת זו במורד הצדדים של הקערה לבוא על סנטימטר מהחלק העליון של הכרוב, הוספת מלאי יותר במידת הצורך. (בשלב זה, אתה יכול לכסות ולקרר את הכרוב לילה. יהיה עליך להוסיף 20 דקות לזמן האפייה.)
מרכיבים שתצטרך
10
מחממים את הקערה על חום בינוני עד שהנוזל מתחיל להתבשל.
11
הסר מהחום, להניח מעגל נייר קלף על הכרוב ולאטום את הקערה עם רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
12
מניחים את הקערה בתבנית אפייה במקרה כל מיצים לשפוך מעל.
13
אופים במשך 2 עד 2 1/2 שעות, מוודא שהנוזל שומר על מבשלים; התאם את טמפרטורת התנור אם החום נמוך מדי או אינטנסיבי מדי. למרוח את החלק העליון של הכרוב עם הנוזל מעת לעת ולהוסיף מלאי יותר במידת הצורך, כך הנוזל נשאר לפחות באמצע הדרך את הצדדים של הקערה. הכרוב נעשה כאשר הטמפרטורה הפנימית מגיעה 71°.כדי להפוך את הרוטב, להסיר את נייר קלף מן הכרוב. טיפול בקערה עם כפפות תנור או מחזיקי סיר, יוצקים את כל הנוזל braising לסיר ומניחים את הכרוב בצד לנוח במשך 15 עד 20 דקות. Degrease את פני השטח של הנוזל. אתה צריך לפחות 2 כוסות. אם לא, תוסיף עוד מניות. מערבבים את העגבניות, מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
14
הסר מהחום, ולאחר מכן להוסיף את הקורנית ואת frache crme (אם משתמשים). כדי להתיר את הכרוב, להסיר את הבייקון, לקצוץ אותו ולהוסיף לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
15
מסננים כל נוזל נוסף לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
16
מניחים מגש עמוק גדול הפוך מעל הקערה ולהפוך את הקערה על מנת להתיר את הכרוב.
מרכיבים שתצטרך
17
יוצקים כל נוזל מן המגש לתוך הרוטב.
מרכיבים שתצטרך
18
חותכים את הכרוב לחתיכות עם סכין חדה ומגישים עם הרוטב בצד. הערה טבחים: אם עלי כרוב סבוי לא יורדים בקלות או שאתה משתמש כרוב ירוק סטנדרטי, לרכך את העלים על ידי blanching את כל הראש כדי להתחיל.
מרכיבים שתצטרך
19
מניחים את הראש במים רותחים, צד הליבה למטה ומבשלים במשך 10 דקות. חנית את הליבה עם מזלג חסון גדול, להסיר את הכרוב מהמים להתקרר תחת מים זורמים קרים. לקלף בעדינות כמה עלים שאתה יכול, אחד בכל פעם, בלי לקרוע אותם, או אם יש צורך, לחתוך אותם בצד הליבה כדי לשחרר אותם. חזור על התהליך עד שאתה יורד אל העלים הפנימיים הקטנים בלב הכרוב. מתכונים צרפתיים יותר על מזון רפובליקה: Katie Lee ' s Sole Meunire מתכון עוף צלוי עם רוטב שום טארט פלמבה מתכון
מרכיבים שתצטרך
סולסול

מרכיבים

4גב שומן חזירגב שומן חזיר4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרפירורי לחם טרייםפירורי לחם טריים43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(1/2 מקל) חמאה(1/2 מקל) חמאה9שרימפס וורידים8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרקצוץ דק גזר קלוףקצוץ דק גזר קלוף1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרסלרי קצוץ דקסלרי קצוץ דק8largesעלי סלק, גבעולים הוסרו, blanched במים רותחים עד נבול, סחוט יבש וקצוץעלי סלק, גבעולים הוסרו, blanched במים רותחים עד נבול, סחוט יבש וקצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרבשר תוצרת בית או מרק עוף דל נתרן משומר, ועוד במידת הצורךבשר תוצרת בית או מרק עוף דל נתרן משומר, ועוד במידת הצורך2371 לב מפאלדי טרי אם אפשריין לבן יבש (כגון Vouvray)יין לבן יבש (כגון Vouvray)2largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.נקניקיות שומר איטלקיות קלות, הוסרו מהתרמילים.נקניקיות שומר איטלקיות קלות, הוסרו מהתרמילים.12 כפיות אבקת שוםטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ1אוראו ממולאים כפוליםטימין טרי קצוץטימין טרי קצוץ12 כפיות אבקת שוםרוטב פלפל לימוןרוטב פלפל לימון113דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.עגל טחון או חזירעגל טחון או חזיר454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.בשר טחון (80% רזה)בשר טחון (80% רזה)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרכרישה קצוצה, חלקים לבנים וחיוורים ירוקיםכרישה קצוצה, חלקים לבנים וחיוורים ירוקים227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.חזיר קל או מעושן, לחתוך לקוביות 1/2 אינץחזיר קל או מעושן, לחתוך לקוביות 1/2 אינץ3551 לב מפאלדי טרי אם אפשרבצל קצוץ דקבצל קצוץ דק2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרשימורים כתוש או מחית עגבניות שזיף איטלקישימורים כתוש או מחית עגבניות שזיף איטלקי9שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי1ראש גדולסבוי כרוב (לפחות 8 אינץ ' בקוטר ועל 2 1/2 קילו)סבוי כרוב (לפחות 8 אינץ ' בקוטר ועל 2 1/2 קילו)1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרשאלוט קצוצים דקשאלוט קצוצים דק1181 לב מפאלדי טרי אם אפשריוגורט יווני חלב רגיל או שמנת חמוצהיוגורט יווני חלב רגיל או שמנת חמוצה32 כפות חמאה מומסת3-4 פרוסות בייקון עבות לחתוך, לחתוך במחצית לרוחב3-4 פרוסות בייקון עבות לחתוך, לחתוך במחצית לרוחב