קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 5 דק.
מנות6
ציון בריאות29
מגזין

כרוב ממולא חמוץ מתוק

כרוב ממולא חמוץ מתוק
כרוב ממולא מתוק וחמוץ עשוי להיות רק ההור ד ' אובר שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 241 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מ טעם הבית דורש מים, כרוב, בצל ומיץ לימון. 274 אנשים הכינו את המתכון הזה ויכינו אותו שוב. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר ללא גלוטן, ללא חלב ולקטו אובו צמחוני דיאטה. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 2 שעות ו 5 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 93%. ציון זה מרהיב. מתכונים דומים: כרוב חרדל ממולא מתוק וחמוץ, לחמניות כרוב ממולאות ברוטב חמוץ מתוק, ו לחמניות כרוב ממולאות ברוטב חמוץ מתוק.

הוראות

1
מניחים צימוקים בקערה קטנה; מכסים במים רותחים.
מרכיבים שתצטרך
צימוקיםצימוקים
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
2
תן לעמוד במשך 5 דקות; מסננים ומניחים בצד.
3
ממלאים תנור הולנדי שלושה רבעים מלאים במים; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
4
מוסיפים כרוב; מבשלים 2-3 דקות או רק עד שהעלים נושרים מהראש. מניחים בצד 12 עלים גדולים ללחמניות; קוצצים את הכרוב שנותר ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
גלולגלול
5
חותכים את הווריד העבה מתחתית כל עלה שמור, תוך חיתוך בצורת וי.
6
פורסים שני בצלים ומניחים בצד; קוצצים את הבצל שנותר. בקערה גדולה שלבו את הבצל הקצוץ, הביצה, האורז, הגזר, המלח, הפלפל והצימוקים השמורים. להתפורר בשר על תערובת ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
צימוקיםצימוקים
בצלבצל
פלפלפלפל
בקרבקר
אורזאורז
מלחמלח
ביצהביצה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
7
מניחים 1/4 כוס תערובת בשר על כל עלה כרוב; חופפים קצוות חתוכים של העלה. מקפלים בצדדים. החל מהקצה החתוך, מגלגלים לחלוטין כדי לסגור את המילוי.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
בשרבשר
גלולגלול
8
מניחים בצל פרוס וכרוב קצוץ שמור בתוך 13 אינץ'. איקס 9-ב. תבנית אפייה. מסדרים לחמניות כרוב, בצד התפר כלפי מטה, מעל.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
בצלבצל
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
שלב את רוטב העגבניות, הסוכר החום ומיץ הלימון; יוצקים מעל לחמניות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניותרוטב עגבניות
סוכר חוםסוכר חום
מיץ לימוןמיץ לימון
גלולגלול
10
מכסים ואופים ב 350 3 שעה או עד שהכרוב רך ומדחום בשר קורא 160. לחשוף; אופים 5-10 דקות יותר או עד שהרוטב מגיע לעקביות הרצויה.
מרכיבים שתצטרך
כרובכרוב
רוטברוטב
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
תנורתנור

יין מומלץ: יין מבעבע, ורוד נוצץ

אנטיפסטי עובד ממש טוב עם יין מבעבע ורוז נוצץ. אם אתה מגיש מבחר מתאבנים, אתה לא יכול לטעות עם אלה. שניהם מאוד ידידותיים לאוכל ומשלימים מגוון טעמים. יין אחד שתוכלו לנסות הוא בודגאס נברן דאמה קאווה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ 22 דולר.
בודגאס נברן דאמה קאווה
בודגאס נברן דאמה קאווה
אחת מכמה קאוות וינטג ' בלבד תוצרת ספרד. דאמה הוא בעל גוף מלא אך בהיר ופריך. אחוזת נאבר סיידן מייצרת קאוות איכותיות מאז 1901. כל הקאוות המיוצרות כאן הן מכרמים שבבעלות האחוזה ובשליטתה. דאמה מותססת בבקבוק (א-לה-מ ' שמפנויז) ומתיישנת בשריה במשך 24 חודשים.מערות נברן היא יצרנית קאווה פרימיום המשתמשת בענבים שגדלו באחוזה. נברן דאמה היא יצירת מופת של קאווה, שילוב של שרדונה, המעניק לגוף ולנפח היין, ופרלדה, המקנה אופי מבריק ומבריק החותך את העגלגלות החמאתית של השרדונה. חובבי השמפניה ייהנו מ "פיז האיכר" הים תיכוני הזה עם צדפות, טונה גולמית וסושי. החומציות הטרייה שלו מחמיאה גם לקינוחי פירות, במיוחד אפרסקים ותפוזים פרוסים.