כרוב ניצנים גרוסים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנות ראשונות, אז תנו הזדמנות ל כרוב ניצנים גרוסים. מנה אחת מכילה 100 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומוצרי חלב מתכון מגיש 2 . אם יש לך שאלוט, מיץ לימון, כרוב ניצנים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. וזה די טוב. נסו כרוב ניצנים גרוסים מוקפץ, כרוב ניצנים גרוסים וצדפות, ו כרוב ניצנים מגורר ים תיכוני (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מבשלים את הבייקון עד פריך במחבת גדולה.
הסר עם כפית מחוררת לצלחת.
בעוד הבייקון הוא בישול, לחתוך את הקצוות של כרוב ניצנים. ואז לחתוך את כרוב הניצנים לשניים.
הנח אותם חתוכים זה לצד זה וקוצצים דק עד שכולם נקרעים לגזרים.
מוסיפים את השום והצלצלי למחבת ולטגן עד ריחני והצלצלי הם רכים, 1 עד 2 דקות. מערבבים את כרוב הניצנים ו לטגן עד פריך במכרז, 3 עד 5 דקות.
מוסיפים קמצוץ סוכר חום. מתבלים במלח ופלפל ומוסיפים את מיץ הלימון.
לטגן במשך 1 דקה יותר. לזרוק עם פטרוזיליה קצוצה ובייקון.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.