כרוב ניצנים ותבשיל אורז
כרוב ניצנים ותבשיל אורז יכול להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 6 גר' של חלבון, 6 גרם של שומן, וסך הכל 154 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %12 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה מושלם עבור סתיו. אם יש לך מים, פרושוטו, אורז, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: תבשיל כרוב ניצנים, כרוב ניצנים ותבשיל פטריות, ו תבשילי כרוב ניצנים שלוש נקודות.
הוראות
מערבבים את כרוב הניצנים ומים בסיר בינוני, ומביאים לרתיחה. כיסוי, להפחית חום, ומבשלים 5 דקות. לחשוף נבטים, ומבשלים 1 דקה.
להמיס מרגרינה בסיר קטן על אש נמוכה; להוסיף קמח, ערבוב עם מקצף. בהדרגה להוסיף חלב לסיר. מביאים לרתיחה; לבשל 3 דקות על חום בינוני או עד עבה מבעבע, ערבוב כל הזמן. מערבבים במלח ופלפל. תניח בצד.
מעיל קיש 9 אינץ ' או צלחת אפייה עגולה עם ספריי בישול. Pat אורז לתוך החלק התחתון של המנה; לארגן כרוב ניצנים, גזע הצדדים למטה, על גבי אורז.
מפזרים כרוב ניצנים עם פרושוטו; לשפוך רוטב על פרושוטו.
מערבבים פירורי לחם וגבינה; מפזרים על רוטב.
אופים ב 375 במשך 20 דקות או עד השחמה קלה.