קושיבינוני
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות39
מגזין

כרוב ניצנים חשיש עם בטטה ובייקון

כרוב ניצנים חשיש עם בטטה ובייקון
הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. מתכונים דומים: בטטה, כרוב ניצנים, וחשיש בייקון, כרוב ניצנים תפוחי אדמה מתוקים חשיש, ו כרוב ניצנים, בטטה, וחשיש צ'וריסו.

הוראות

1
מבשלים את הבייקון במחבת על אש בינונית ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים1 רצועת בייקון, חתוך לגרגרים קטנים
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2
מוסיף את הבצל ואת בטטה למחבת ו לטגן עד במכרז, על 5-7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
20 פרוסות זוקיני דקות20 פרוסות זוקיני דקות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
מוסיפים את השום ואת הטחון עד ריחני, בערך דקה.
מרכיבים שתצטרך
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
4
מוסיף את כרוב ניצנים, לטגן עד רך, על 5 דקות, לתת לשבת עד התחתית להתחיל קרמל, על 5 דקות, לערבב את הכל, לתת לשבת במשך 5 דקות ולערבב את כל זה.מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.ליצור 4 בארות קטנות בחשיש, להוסיף את הביצים לבשל עד הרמה הרצויה של עשה-נס.
מרכיבים שתצטרך
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)
1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת1 כוס עגבניות מיובשות מצנצנת
(קיבלר)(קיבלר)
סלסה קנויה בחנות, להגשהסלסה קנויה בחנות, להגשה