תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל נבטים Brussel מטוגנים עם Pancetta & Balsamic. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, גרידת לימון, עלי אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כרוב ניצנים קלוי עם חומץ פנקטן ובלסמי, כרוב ניצנים עם פנצ'טה, ו כרוב ניצנים קלוי עם שום ופנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות. בקערה, מערבבים פירורי לחם עם אורגנו וזסט.
יוצקים ¼ -כוס שמן זית על גיליון עוגיות, ואחריו תערובת פירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
1 עד 2 פלפל צ'ילי חריף, זרעים וקצוצים
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
3
מערבבים היטב. טוסט אותו בתנור, משליך לעתים קרובות, עד חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
למריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
מחממים חמאה ושמן זית שנותר במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
8 כוסות מרשמלו מיניאטורי, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את כרוב הניצנים לחתוך בצד למטה, מפזרים מלח ופלפל, ו לטגן, עד ישבנים משחימים קלות, על 5 דקות. עבודה בקבוצות עד שכל הנבטים הם השחמה הסרת אותם לצלחת כאשר סיים.השאירו נוזלים במחבת להוסיף את pancetta חתוך, ו לטגן, לזרוק לעתים קרובות, עד שהם מתחילים חום. להחזיר את כל הנבטים למחבת ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד משחימים היטב מתרכך מעט, על 8 דקות יותר. הפנצ ' טה תהיה פריכה. להפחית את החום; להוסיף בצל אדום ושום, ו לטגן עד ריחני, 2 דקות.להגדיל את החום גבוה, להוסיף חומץ בלסמי ומניה, ומבשלים, זורק לעתים קרובות, עד נבטים מזוגגים ומכרז, על 10 דקות; להוסיף מלאי יותר במידת הצורך. טעם, התאמת תיבול במידת הצורך, ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
מרכיבים שתצטרך
שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)
5 או 6 דלעות פטיפן קטנות, חתוכות לרבעים (בחרו בירוק בהיר אך כבד לגודלם)