כרוב ניצנים מטוגן עם פנקטה ובלסמי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של בצד, אז תנו הזדמנות ל נבטים Brussel מטוגנים עם Pancetta & Balsamic. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 11 גר' של חלבון, 27 גרם של שומן, וסך הכל 455 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לכם עלי פטרוזיליה, גרידת לימון, עלי אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. נסו כרוב ניצנים קלוי עם חומץ פנקטן ובלסמי, כרוב ניצנים עם פנצ'טה, ו כרוב ניצנים קלוי עם שום ופנצ'טה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות. בקערה, מערבבים פירורי לחם עם אורגנו וזסט.
יוצקים ¼ -כוס שמן זית על גיליון עוגיות, ואחריו תערובת פירורי לחם.
מערבבים היטב. טוסט אותו בתנור, משליך לעתים קרובות, עד חום זהוב, 10 עד 12 דקות.
מחממים חמאה ושמן זית שנותר במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה עד קצף.
מוסיפים את כרוב הניצנים לחתוך בצד למטה, מפזרים מלח ופלפל, ו לטגן, עד ישבנים משחימים קלות, על 5 דקות. עבודה בקבוצות עד שכל הנבטים הם השחמה הסרת אותם לצלחת כאשר סיים.השאירו נוזלים במחבת להוסיף את pancetta חתוך, ו לטגן, לזרוק לעתים קרובות, עד שהם מתחילים חום. להחזיר את כל הנבטים למחבת ומבשלים מעל חום גבוה בינוני עד משחימים היטב מתרכך מעט, על 8 דקות יותר. הפנצ ' טה תהיה פריכה. להפחית את החום; להוסיף בצל אדום ושום, ו לטגן עד ריחני, 2 דקות.להגדיל את החום גבוה, להוסיף חומץ בלסמי ומניה, ומבשלים, זורק לעתים קרובות, עד נבטים מזוגגים ומכרז, על 10 דקות; להוסיף מלאי יותר במידת הצורך. טעם, התאמת תיבול במידת הצורך, ומפזרים פטרוזיליה קצוצה.
להעביר קערה חמה ולפזר פירורי לחם על גבי.