כרוב ניצנים עם ערמונים, פנקטה ופטרוזיליה
כרוב ניצנים עם ערמונים, Pancettan ופטרוזיליה דורש על 25 דקות מההתחלה ועד הסוף. מנה אחת מכילה 296 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. לך לחנות ותביא פלפל, ערמונים ארוזים בואקום, יין מרסלה, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אנשים רבים באמת אהבו את המנה הזאת בצד. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 78%. כרוב ניצנים עם ערמונים, פנקטן ופטרוזיליה, כרוב ניצנים עם ערמונים, פנקטן ופטרוזיליה, ו כרוב ניצנים עם פנקטן וערמונים דומים מאוד למתכון זה.
הוראות
חותכים את תחתית כל כרוב ניצנים, חיתוך צלב על הבסיס כמו שאתה הולך.
מניחים את כרוב הניצנים לסיר גדול של מים רותחים מומלחים. מבשלים את כרוב ניצנים במשך 5 דקות, או עד שהם רכים אבל עדיין לשמור קצת לנשוך.
הסר את המחבת מהחום ולנקז את המים העודפים מהכרוב ניצנים.
מחממים את השמן בסיר גדול ונקי.
מוסיפים את קוביות הפנצ ' טה למחבת ומבשלים עד שהן חדות וזהובות בצבע, אך לא מבושלות עד כדי התייבשות.
מוסיפים את החמאה ואת הערמונים לסיר פנצ ' טה ועם כף עץ או מרית, לוחצים עליהם כדי לשבור אותם לחתיכות. לאחר הערמונים כבר התחממו דרך, להפוך את החום למעלה ולהוסיף את Marsala למחבת. מבשלים עד שהתערובת הצטמצמה והתעבה מעט.
מוסיפים את הנבטים וחצי פטרוזיליה לסיר ומערבבים היטב. העונה כרוב ניצנים עם פלפל שחור טחון טרי.
כדי לשרת, מניחים את כרוב הניצנים על צלחת הגשה מחוממת ומפזרים את הפטרוזיליה קצוצה הנותרים מעל.