קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות25
סוגי מאכליםתוספות
אירועים4 ביוליקיץ
מגזין

כרוב סבוי חם סלט כרוב

כרוב סבוי חם סלט כרוב
יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. אם יש לכם מלח, עלי דפנה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : כרוב סבוי חם סלט כרוב, כרוב סבוי חם סלט כרוב, ו בקלה שחורה עם ניחוח כמון עם סלט סבוי חם בניחוח קארי.

הוראות

1
מעיל סיר רחב גדול עם שמן זית ולהוסיף את הבייקון. הפוך את הבייקון על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
2
מוסיפים את הבצל האדום, מתבלים במלח ומזיעים במשך 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים את הגזר ומערבבים לשלב.
מרכיבים שתצטרך
4
מוסיפים את הכרוב, חומץ סיידר, זרעי חרדל, טימין ועלי דפנה. מתבלים במלח וטעם. זה יהיה טעם vinegary מאוד אבל המלח יעזור לקזז את חדות החומץ.
מרכיבים שתצטרך
5
להפחית לרתיחה, לכסות ולבשל במשך 15 עד 20 דקות או עד הכרוב הוא רך מאוד.
מרכיבים שתצטרך
6
הסר את המכסה, להוסיף את סיידר תפוחים ומבשלים במשך 10 דקות נוספות או עד שרוב החומץ נספג אבל הכרוב הוא עדיין לח, אבל לא רך.
מרכיבים שתצטרך
7
מגישים מיד או לתת לו להסתובב במקרר. זה כנראה יהיה טוב יותר בעוד כמה ימים.
8
מקשטים עם עירית.
מרכיבים שתצטרך