כרוב עלים ומטבל תרד Garlicky
זמן הכנת המתכון כ 10 דקות. גשו לסופר וקנו תרד, שיני שום, כרוב, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. נסו כרוב Garlicky, כרוב Garlicky, ו כרוב Garlicky (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים סיר גדול של מים מומלחים לרתיחה. להכין אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה באמצע הדרך עם קרח ומים; להפריש.
מוסיפים כרוב ותרד למים רותחים ומבשלים עד נבול, על 2 דקות.
הסר מהמים הרותחים ולצלול לאמבט הקרח. ברגע שהירוקים קרים, הסירו אותם מאמבט הקרח, ניערו את כל המים העודפים, והניחו בקערה של מעבד מזון.
מוסיפים שום, צנוברים, חומץ, תוך פירה, לאט לשפוך שמן זית. המשך puréeing, לעצור כדי לגרד את הצדדים של הקערה עם מרית גומי לפי הצורך, עד שכל השמן משולב ואת התערובת חלקה, על 4 דקות. מתבלים במלח ומגישים.זיווג משקאות: Pewsey Vale עדן עמק ריזלינג, אוסטרליה. לא ידוע במיוחד עבור היינות הלבנים שלה, אוסטרליה יכולה להפתיע עם האיכות של Rieslings היבש שלה, אשר נוטים לעבוד להפליא עם מאכלים בטעם חריף, מתובל. אחד זה, עמוס בטעמי פרחים והדרים קדימה, יספק עמיתו מגרה ל pinprick השום וירוקים שמנת של המטבל.