כרוב עם פלפלים קלויים וזיתים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרוב עם פלפלים קלויים וזיתים. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 67 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן ותפריט טבעוני. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך חומץ בלסמי בגילאי, סוכר, מלח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון של 78% המנה הזאת די טובה. נסו גבינת פטה צלויה עם זיתים ופלפלים אדומים, פלפלים קלויים עם זיתים שחורים, ו פלפלים קלויים במרינדה, זיתים וגבינה (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את כרוב לחתיכות בגודל ביס, הסרת כל גבעולים קשים. לשטוף וללחוץ יבש.
לחמם את השמן ואת השום בעציץ גדול מעל חום בינוני גבוה.
הסר את השום ברגע שהוא חומים (לא לתת לו לשרוף).
מוסיפים את כרוב ומטגנים 5 דקות.
מוסיפים 1/4 כוס מים, מכסים ומבשלים 8 עד 10 דקות או עד למכרז. לחשוף ולהוסיף את הסוכר, מלח, זיתים ופלפלים. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה עד שהנוזל התאדה. כפית לתוך צלחת הגשה; לפזר את השום מעל.
מגישים חם או בטמפרטורת החדר.