כרוב פחמימות לחמניות עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 811 קלוריות, 56 גרם חלבון ו 51 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך אבקת שום, בצל, רוטב סויה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הירקות המעורבים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת דלעת קינוח כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 3 שעות זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פחמימות קראק סלט כרוב עם בשר וכרוב, קרם חמאה שוקולד פחמימות הטוב ביותר, ו טורטיות כרובית דלת פחמימות (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים סיר גדול של מים וממשיכים לרתיחה - מכניסים את הכרוב ומסירים בעדינות את העלים כשהם נפרדים מהראש-מניחים אותם בצד לגלגול.מיקרוגל הירקות הקפואים שלך-לנקז היטב ולהגדיר aside.In מחבת גדולה (אני משתמש ווק) שמן חום.מבשלים בצל על חום גבוה בינוני עד אטום.הוסף את הבשר שלך brown.at נקודה זו אתה הולך להחדיר סופר הבשר שלך עם הרבה טעם - אתה הולך להוסיף: אבקת שום, אוקסו, רוטב סטייק, ווסטרשייר, רוטב סויה לערבב יחד היטב ולהמשיך לבשל במשך כמה דקות.
מרכיבים שתצטרך
רוטב סטייק
גבינת עיבוד מופחתת שומן (Velveeta), פרוסה
1 1/2 כוסות שיני שום, שמורות משמן שום
6 לחמניות שומשום, מפוצלות
ל-1 אננס
20 פרוסות זוקיני דקות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
ירקות בתערובת קליפורניה
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
2 כפות שמן זית בתוספת 2 כפות שמן זית (איכותי ביותר), לטפטוף
אריזות של 5 עד 8.8 אונקיות אורז חום מלא באורך 90 שניות, מוכן למיקרוגל, או 4 כוסות אורז חום מבושל
2
מוסיף את הפטריות שלך וירקות מעורבים ומערבבים ממשיכים לבשל על חום נמוך.
מרכיבים שתצטרך
ירקות מעורבים
טבעות פלפל אדום מתוק מתוק
3
מוסיפים את גבינת הקוטג ' והביצים-מבשלים היטב-הביצים צריכות להיות מבושלות לחלוטין (כ -10 דקות).
מרכיבים שתצטרך
קרקרים מחיטה מלאה
(קיבלר)
4
מוסיפים גבינה ומערבבים היטב כדי לקשור את החומרים יחד.מניחים את התערובת בצד ומאפשרים להתקרר.
מניחים כף אחת גדולה של מילוי באמצע עלה הכרוב ליד עמוד השדרה -
מרכיבים שתצטרך
ל-1 אננס
7
לגלגל בעדינות לקפל את הקצוות כמו שאתה הולך-מקום בתנור צלחת בטוחה ולהמשיך עם היצירה שלך עד שאתה מחוץ לכרוב. אם יש לך עלים קטנים אתה יכול לחפוף שניים לעשות עוד כרוב רול -.באופן שווה להפיץ את העגבניות על כל לחמניות כרוב שיצרת.באופן שווה להפיץ את רוטב הספגטי על כל לחמניות כרוב שיצרת לוודא שהם כולם מכוסים לחלוטין - אתה יכול להשתמש קצת מים בסוף רק כדי להבטיח שהם מכוסים.מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
רוטב עגבניות Hunt's®
רוטב פסטה
בוקאצ'יני מוצרלה טרייה, כל אחת בקוטר 1 אינץ'
ל-1 אננס
דראגי פנינה לבנות
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
8
אופים בתנור 177° עבור (1 שעה אם הקפאה) או 2 שעות אם ההגשה.אם אתה מקפיא כמה או את כל לחמניות הכרוב שלך-להסיר אותם מהתנור-לאפשר מגניב-לכסות בנייר כסף-להקפיא. לחמם-לבשל ב350 - במשך שעה 1-אם עדיין קפוא במשך 1 1/2 שעות.