כרוב רוסי אדום ומרק צ'וריסו (Caldo ורדה) עשוי להיות רק מזרח אירופה מתכון שאתה מחפש. במנה עיקרית זו יש 437 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 28 גרם של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו רוסית, שיני שום, מרק עוף, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, וכל 30 דיאט. מתכונים דומים: ורדה Caldo פורטוגזית-מרק עם תפוחי אדמה, כרוב, צ'וריסו, מרק כרוב פורטוגזי (Caldo ורדה), ו Caldo ורדה-מרק כרוב פורטוגזי.
הוראות
1
לבשל צ ' וריסו בשמן בסיר מעל חום בינוני גבוה, ערבוב לעתים קרובות, עד השחמה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
להעביר צ ' וריסו למגבת נייר עם כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
גבינת פלפל ג'ק מגוררת, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אבקת ציר עוף של גויה®
3
מוסיפים בצל לשומן בסיר ומטוגנים עד מרכך, 3 עד 5 דקות. מערבבים שום, פתיתי צ ' ילה, ופלפל; לבשל על 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
4
מוסיפים מרק ותפוח אדמה; מכסים ומביאים לרתיחה. להפחית חום ומבשלים עד תפוחי אדמה הוא רך, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
5
מערבבים כרוב צ ' וריסו; לכסות ולהביא לרתיחה. להפחית חום; מבשלים עד כרוב הוא מכרז, 3 עד 5 דקות. מתבלים במלח.