קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות8
ציון בריאות39
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרוב שלם ממולא

כרוב שלם ממולא
כרוב שלם ממולא נטול גלוטן, תוספת. מתכון זה מכין 8 מנות עם 133 קלוריות, 6 גרם חלבון, ו 1 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 19% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 34 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. הוא הביא לך על ידי טעם של הבית. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -15 דקות. אם יש לכם אורז, שן שום, ביצה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. עם כפית ציון 92%, המנה הזו מדהימה. לחמניות כרוב / גולבקי / כרוב ממולא, לחמניות כרוב / גולבקי / כרוב ממולא, ו כרוב ממולא דומים מאוד למתכון הזה.

הוראות

1
שלב מרכיבי רוטב; מניחים בצד. במחבת מבשלים בקר ובצל עד שהבשר משחים והבצל רך; מסירים מהאש ומסננים.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
השארת 1-ב. פגז הליבה שלם, לחתוך החוצה לקצוץ את החלק הפנימי של הכרוב. לבשר בקר מוסיפים 1 כוס כרוב קצוץ, 1 כוס רוטב, אורז, ביצה, מלח ופלפל; מערבבים היטב. כפית לתוך פגז כרוב.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
3
מניחים 2 כוסות מים, את הכרוב הקצוץ שנותר ואת הרוטב שנותר בתנור הולנדי; מערבבים היטב. בזהירות להוסיף כרוב ממולא, בשר בצד למעלה. מכסים ומביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מכסים ומבשלים 1-1 / 2 שעות או עד שכרוב שלם רך.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
4
מוציאים את הכרוב לפלטת הגשה ושומרים על חום.
מרכיבים שתצטרך
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
5
שלב את עמילן התירס ואת המים שנותרו; הוסף לתנור ההולנדי. מביאים לרתיחה תוך ערבוב מתמיד; מרתיחים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חטיף שוקולד חצי מתוקחטיף שוקולד חצי מתוק
בייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביותבייקון מעושן חתוך עבה, חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עלי פטרוזיליה טריים קרועיםעלי פטרוזיליה טריים קרועים
6
יוצקים מעל הכרוב; מפזרים גבינת פרמזן.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
7
חותכים לטריזים להגשה.