כרובית אפויה בפירורי לחם
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל כרובית אפויה בפירורי לחם. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 17 גרם שומן. מתכון זה מ Epicurious יש 294 אוהדים. לך לחנות ותביא אגוז מוסקט, פרמז'יאנו רג' יאנו, חמאה ועוד מספר מצרכים לעשות היום. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פרחי כרובית אפויים בפירורי לחם, כרובית מצופה בפירורי לחם, ו כרובית מצופה בפירורי לחם איטלקי.
הוראות
מסננים את כל הנוזל מכרובית מבושלת, להקל ראש שלם למחבת פאי 9 אינץ ' מצופה בנדיבות עם תרסיס אפייה nonstick, ולהניח בצד.
ממיסים חמאה בסיר כבד קטן על חום נמוך בינוני.
מוסיפים בצל ירוק ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 2 עד 3 דקות עד צליעה. מערבבים בקמח, מלח, פלפל ואגוז מוסקט ומבשלים ומערבבים 3 דקות.
לטאטא כל הזמן, להוסיף חצי וחצי בזרם איטי, יציב ולהמשיך לטאטא 5 עד 8 דקות עד מעובה ואין טעם floury גלם מתעכב.
מוסיפים גבינה ומערבבים עד מומסים. בזהירות לשפוך רוטב על כרובית ומפזרים ציפוי.
להחליק על מדף תנור באמצע ואופים חשפו כ -20 דקות עד השחיתו קלות.
הקל על כרובית בפירורי לחם על מגש עגול מחומם ומשמש כמלווה לצלי בקר, כבש או חזיר. גם טוב, עם עוף צלוי או הודו או חזיר אפוי.
מתוך תנור דרומי: Savories, הממתקים על ידי ז ' אן אנדרסון. זכויות יוצרים © 2012 by Jean Anderson; photography copyright © 2012 by Jason Wyche. Published by John Wiley & Sons, Inc.