קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

כרובית וטופו מסאלה

כרובית וטופו מסאלה
כרובית וטופו מסאלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 409 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לך פלפלים סראנו, כוסברה טחון, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: טופו טיקה מסאלה, מסאלה-טופו בורגר, ו מאסאלה טופו מתובל לטרוף.

הוראות

1
מניחים את הבלוק של טופו על צלחת ומניחים צלחת אחרת על גבי. הגדר משקל 3 עד 5 פאונד על גבי (מיכל מלא מים עובד היטב). לחץ על טופו במשך 20 עד 30 דקות, ואז לנקז ולהשליך את הנוזל המצטבר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
3
לטאטא את היוגורט, מיץ לימון, 2 כפיות כמון, פלפל קאיין, פפריקה, 1 כפית garam masala, וג ' ינג ' ר טחון יחד בקערה.
מרכיבים שתצטרך
1 ג'לפנו טרי שלם1 ג'לפנו טרי שלם
גארם מסאלהגארם מסאלה
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
חותכים את הטופו לקוביות 1/2 אינץ', ומערבבים בעדינות לתערובת היוגורט. מסדרים את קוביות הטופו על תבנית האפייה מוכנה כך שהם לא נוגעים זה בזה.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
5
אופים את הטופו בתנור שחומם מראש עד טופו יש אש והרוטב הוא כבר לא דביק, 45 דקות עד 1 שעה. בעדינות להפוך את טופו כל 15 דקות במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני. מבשלים את השום ואת הפלפלים סראנו בחמאה החמה עד שהתרכך, על 3 דקות. מערבבים בכוסברה, 2 כפיות כמון, 2 כפיות garam masala, ומלח. מבשלים עוד דקה כדי לשחרר את ניחוח התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהםליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
גארם מסאלהגארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את רוטב העגבניות ופרחי הכרובית; מכסים ומבשלים, מתערבבים לעתים קרובות עד שהכרובית רכה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8
לאחר הכרובית הוא רך, מערבבים את חצי וחצי, אפונה, כוסברה, וקוביות טופו אפויות. מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות, או עד עובי הרצוי מושגת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
רוטב סויה 1 כף שומשוםרוטב סויה 1 כף שומשום

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner
פריך להפליא ועדין עצמות עם שפע של פלפל וקורטוב של פזרנות. לא פלא, כי היין הזה גדל על שונית הצדפות המאובנים הגדולה בעולם.