כרובית וטופו מסאלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 409 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לך פלפלים סראנו, כוסברה טחון, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: טופו טיקה מסאלה, מסאלה-טופו בורגר, ו מאסאלה טופו מתובל לטרוף.
הוראות
1
מניחים את הבלוק של טופו על צלחת ומניחים צלחת אחרת על גבי. הגדר משקל 3 עד 5 פאונד על גבי (מיכל מלא מים עובד היטב). לחץ על טופו במשך 20 עד 30 דקות, ואז לנקז ולהשליך את הנוזל המצטבר.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
רוטב סויה 1 כף שומשום
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
חותכים את הטופו לקוביות 1/2 אינץ', ומערבבים בעדינות לתערובת היוגורט. מסדרים את קוביות הטופו על תבנית האפייה מוכנה כך שהם לא נוגעים זה בזה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס יוגורט תות
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
אופים את הטופו בתנור שחומם מראש עד טופו יש אש והרוטב הוא כבר לא דביק, 45 דקות עד 1 שעה. בעדינות להפוך את טופו כל 15 דקות במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
6
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני. מבשלים את השום ואת הפלפלים סראנו בחמאה החמה עד שהתרכך, על 3 דקות. מערבבים בכוסברה, 2 כפיות כמון, 2 כפיות garam masala, ומלח. מבשלים עוד דקה כדי לשחרר את ניחוח התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
גארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
הודו מבושל מגורר (או עוף)
שום גויה®
צ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מוסיפים את רוטב העגבניות ופרחי הכרובית; מכסים ומבשלים, מתערבבים לעתים קרובות עד שהכרובית רכה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8
לאחר הכרובית הוא רך, מערבבים את חצי וחצי, אפונה, כוסברה, וקוביות טופו אפויות. מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות, או עד עובי הרצוי מושגת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.