כרובית וטופו מסאלה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני יש 409 קלוריות, 20 גרם חלבון ו 25 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. אם יש לך פלפלים סראנו, כוסברה טחון, כמון טחון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב יוגורט רגיל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,5 דקות יוגורט קפוא אפרסק בריא כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה טוב. מתכונים דומים: טופו טיקה מסאלה, מסאלה-טופו בורגר, ו מאסאלה טופו מתובל לטרוף.
הוראות
1
מניחים את הבלוק של טופו על צלחת ומניחים צלחת אחרת על גבי. הגדר משקל 3 עד 5 פאונד על גבי (מיכל מלא מים עובד היטב). לחץ על טופו במשך 20 עד 30 דקות, ואז לנקז ולהשליך את הנוזל המצטבר.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4
רוטב סויה 1 כף שומשום
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F (190 מעלות C). משמנים תבנית אפייה.
חותכים את הטופו לקוביות 1/2 אינץ', ומערבבים בעדינות לתערובת היוגורט. מסדרים את קוביות הטופו על תבנית האפייה מוכנה כך שהם לא נוגעים זה בזה.
מרכיבים שתצטרך
2 פחיות (15-1/4 אונקיות כל אחת) אגסים פרוסים, מסוננות היטב
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ
5
אופים את הטופו בתנור שחומם מראש עד טופו יש אש והרוטב הוא כבר לא דביק, 45 דקות עד 1 שעה. בעדינות להפוך את טופו כל 15 דקות במהלך האפייה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
רוטב סויה 1 כף שומשום
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
6
בינתיים, להמיס את החמאה במחבת גדולה על חום בינוני. מבשלים את השום ואת הפלפלים סראנו בחמאה החמה עד שהתרכך, על 3 דקות. מערבבים בכוסברה, 2 כפיות כמון, 2 כפיות garam masala, ומלח. מבשלים עוד דקה כדי לשחרר את ניחוח התבלינים.
מרכיבים שתצטרך
ליים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
גארם מסאלה
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
צ'יפס קינמון וייטנאמי
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מוסיפים את רוטב העגבניות ופרחי הכרובית; מכסים ומבשלים, מתערבבים לעתים קרובות עד שהכרובית רכה, כ -15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
8
לאחר הכרובית הוא רך, מערבבים את חצי וחצי, אפונה, כוסברה, וקוביות טופו אפויות. מביאים לרתיחה, ומבשלים 5 דקות, או עד עובי הרצוי מושגת.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמים
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
3 צנצנות (4 אונקיות כל אחת) פימיינטוס חתוכים לקוביות, מסוננים
Gruener Veltliner, Riesling, ו Sparkling רוזה הם הבחירה העליונה שלי עבור הודי. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. אתה יכול לנסות Pfaffl Zeiseneck Gruner Veltliner. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.1 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.