כרובית-מרק גבינה
מרק כרובית-גבינה יכול להיות רק המרק שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 145 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 10 מנות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו מלח ופלפל, צ'דר חריף במיוחד, חרדל דיז' ון ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו מרק גבינה כרובית, מרק גבינה כרובית, ו מרק גבינה כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
במחבת גדולה, להמיס חמאה עם שמן על חום בינוני.
מוסיפים בצל ושום וחתיכות עד שהתרככו, כ -5 דקות.
מוסיפים כרובית ומרק, מתבלים במלח ופלפל ומביאים לרתיחה מעל חום גבוה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל עד כרובית הוא מאוד רך, על 20 דקות.
הסר מהחום; תן להתקרר מעט. עבודה בקבוצות, מרק פירה בבלנדר. להחזיר מרק לסיר נקי; מערבבים בחלב וחרדל. להחזיר רתיחה מעל חום בינוני.
מוסיפים גבינה ומערבבים עד הגבינה נמסה (לא להרתיח). מתבלים במלח ופלפל. מצקת לתוך קערות ומפזרים גבינה נוספת או קרוטונים, אם תרצה בכך.