כרובית פאנקו פאקורס
כרובית פאנקו פאקורס יכול להיות רק המתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סודה לשתיה, רוטב מנטה לטבילה כוסברה, סודה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו פאקורה כרובית, גובי פאקורה, איך לעשות פקורה גובי או פריטרים כרובית, ו כרובית ישראלית עם פנקו (מתכונים דומים).
הוראות
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, 1/2 כוס panko, garam masala, סודה לשתיה, מלח, ותבלינים הנותרים.
להקציף במיץ לימון וסודה. תניח בצד.
בקערה קטנה, להשתמש מקציף נקי להכות חלבונים ביצה עד קצף.
מקציפים לבנים לתערובת קמח. באמצעות הידיים או מרית, מוסיפים כרובית ומשלבים עד שכל הפרחים מצופים.
מניחים נשאר panko בקערה בינונית. הרם פרחים, 1 בכל פעם, מתוך הבלילה ולזרוק למעייל עם panko.
מניחים פרחים על גיליון אפייה nonstick גדול מצופה בשמן.
אופים עד השחמה ופריך, כ -20 דקות. בעוד כרובית אופה, להכין רוטב טבילת מנטה כוסברה.