קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות8
ציון בריאות18
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כרובית פאנקו פאקורס

כרובית פאנקו פאקורס
כרובית פאנקו פאקורס יכול להיות רק המתאבן אתה מחפש. מנה זו מכילה סביב 5 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 117 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך סודה לשתיה, רוטב מנטה לטבילה כוסברה, סודה, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. נסו פאקורה כרובית, גובי פאקורה, איך לעשות פקורה גובי או פריטרים כרובית, ו כרובית ישראלית עם פנקו (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 47
2
בקערה גדולה, לטאטא יחד קמח, 1/2 כוס panko, garam masala, סודה לשתיה, מלח, ותבלינים הנותרים.
מרכיבים שתצטרך
3
להקציף במיץ לימון וסודה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
4
בקערה קטנה, להשתמש מקציף נקי להכות חלבונים ביצה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
5
מקציפים לבנים לתערובת קמח. באמצעות הידיים או מרית, מוסיפים כרובית ומשלבים עד שכל הפרחים מצופים.
מרכיבים שתצטרך
6
מניחים נשאר panko בקערה בינונית. הרם פרחים, 1 בכל פעם, מתוך הבלילה ולזרוק למעייל עם panko.
מרכיבים שתצטרך
7
מניחים פרחים על גיליון אפייה nonstick גדול מצופה בשמן.
מרכיבים שתצטרך
8
אופים עד השחמה ופריך, כ -20 דקות. בעוד כרובית אופה, להכין רוטב טבילת מנטה כוסברה.
מרכיבים שתצטרך