קושימומחה
מוכן ב40 דק.
מנות20
ציון בריאות2
מגזין

כרובית - פרמזן מטוגן

כרובית - פרמזן מטוגן
כרובית-פרמזן פריטר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, פרחי כרובית, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו כיסונים כרובית, כיסונים כרובית, ו כיסונים כרובית (מתכונים דומים).

הוראות

1
שום דופק במעבד מזון עד קצוץ דק.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מוסיפים מיונז, גרידה ומיץ ומעבדים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
3
מעבירים לקערה, מכסים ומקררים עד שמוכנים לשימוש. (בערך 1 כוס.)
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. תכיני קערה גדולה של מי קרח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מוסיפים כרובית לסיר; מבשלים עד מכרז, כ 3 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר למי קרח.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
6
ניקוז.
7
מחממים תנור ל 93°; מניחים תבנית אפייה בתנור. למלא סיר עם 2 אינץ ' של שמן; חם מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע350 על מדחום ומטגנים עמוק, 10 עד 12 דקות. כמו השמן הוא חימום, בקערה, לטאטא קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, פרמזן, 3/4 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר. בקערה קטנה, לטאטא ביצה, חלב חמאה ופטרוזיליה. מערבבים לתוך תערובת קמח. מקפלים כרובית.
מרכיבים שתצטרך
1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים1-1/4 כפיות פתיתי פטרוזיליה מיובשים, מחולקים
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
8
באמצעות כפית, טיפת כרובית מצופה לתוך שמן ומטגנים בקבוצות, מרפרף באמצע, עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות לכל אצווה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
דַק-דַק-
9
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת, ולאחר מכן לגיליון בתנור. החזר שמן ל-350F; חזור עם הכרובית שנותרה.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים שלמיםזיתים בשלים שלמים
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
10
מגישים עם רוטב ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק