כרובית - פרמזן מטוגן
כרובית-פרמזן פריטר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. והוא יספק כ 20 מנות. מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 11 גרם של שומן, וסך הכל 150 קלוריות. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו אבקת אפייה, פרחי כרובית, פרמזן ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. נסו כיסונים כרובית, כיסונים כרובית, ו כיסונים כרובית (מתכונים דומים).
הוראות
שום דופק במעבד מזון עד קצוץ דק.
מוסיפים מיונז, גרידה ומיץ ומעבדים עד חלקה.
מעבירים לקערה, מכסים ומקררים עד שמוכנים לשימוש. (בערך 1 כוס.)
מביאים סיר של מים מלוחים לרתיחה. תכיני קערה גדולה של מי קרח.
מוסיפים כרובית לסיר; מבשלים עד מכרז, כ 3 דקות. השתמש בכפית מחוררת כדי להעביר למי קרח.
מחממים תנור ל 93°; מניחים תבנית אפייה בתנור. למלא סיר עם 2 אינץ ' של שמן; חם מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע350 על מדחום ומטגנים עמוק, 10 עד 12 דקות. כמו השמן הוא חימום, בקערה, לטאטא קמח, סודה לשתיה, אבקת אפייה, פרמזן, 3/4 כפית. מלח ו 1/4 כפית. פפר. בקערה קטנה, לטאטא ביצה, חלב חמאה ופטרוזיליה. מערבבים לתוך תערובת קמח. מקפלים כרובית.
באמצעות כפית, טיפת כרובית מצופה לתוך שמן ומטגנים בקבוצות, מרפרף באמצע, עד חום זהוב, 2 עד 3 דקות לכל אצווה.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת, ולאחר מכן לגיליון בתנור. החזר שמן ל-350F; חזור עם הכרובית שנותרה.
מגישים עם רוטב ופלחי לימון.