כרובית קלויה עם צלפים וצ'ילה
כרובית קלויה עם צלפים וצ'ילה עשויה להיות רק תוספת שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? מתכון זה נטול גלוטן וצמחוני יש 259 קלוריות, 3 גר' של חלבון, ו 24 גרם של שומן למנה. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. לכו לחנות ותביאו את פרזנו צ'ילה, צלפים, כרובית ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. עם כפית ציון של 40% המנה הזאת לא כל כך סופר. נסו כרובית קלויה עם צלפים, כרובית קלויה עם צלפים ופרמזן, ו דיז'ון כרובית קלויה עם צלפים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים התנור ל 400 מעלות F. הליבה כרובית לחתוך לפרחים. לזרוק את הפרחים, 3 כפות שמן זית, מלח, ופלפל על תבנית אפייה. צולים עד מכרז, כ -30 דקות.
מבשלים את הצלפים ואת צ ' ילה הנותרים 2 כפות שמן זית במחבת חמה במשך 1 דקה.
מוסיפים את היין ומבשלים עד מופחת בחצי, על 1 דקה. מערבבים בחמאה ומתבלים במלח ופלפל.
מוסיפים את הכרובית וזורקים למעיל.
למנה: קלוריות 249; סה "כ שומן 24 גרם; שומן רווי: 6 גרם; חלבון: 3 גרם; פחמימות סה" כ: 8 גרם; סוכר: 3 גרם; סיבים: 3 גרם; כולסטרול 15 מיליגרם; נתרן 293 מיליגרם