קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

כריך בטן חזיר מטוגן עם מיונז פסטו

כריך בטן חזיר מטוגן עם מיונז פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריך בטן חזיר מטוגן עם מיונז פסטו. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1897 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 168 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מנות בשר חזיר בטן, רוזמרין, מוצרלהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחמניות בטן חזיר עם מיונז חריף, בצל ירוק, ונבטי שעועית כבושים, חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן), ו בטן חזיר מטוגנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
להבקיע את בטן החזיר כמה פעמים בצד שומן. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוטפפרונצ'יני, לקישוט
בטן חזירבטן חזיר
4
מעיל תנור הולנדי גדול, מעל חום בינוני, עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
הוסף את בטן החזיר, 1 חתיכה בכל פעם, הבקיע צד למטה, לסיר. לצרוב לאט כדי לעבד את השומן על כל הצדדים במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
6
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
7
מסננים את השומן העודף עוזב 3 עד 4 כפות ולהוסיף את השום. חום את השום, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ומבשלים עד מעט צבעוני, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מערבבים את הסוכר החום ואת בלסמי ומבשלים עד סירופי, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵףכָּתֵף
9
הוסף את Dijon ו whisk עד חלקה. מערבבים ברוזמרין, פטריות, פלפלים ומרקים ומביאים לרתיחה. להחזיר את בטן החזיר למחבת, לכסות ולשים בתנור. Braise עד מזלג מכרז, על 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר מהתנור ולהעביר את בטן החזיר למגש.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
מערבבים את כל החומרים עם מקצף בקערה קטנה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
1
מורחים מיונז פסטו בחופשיות על כל צד של לחמניות קלויות. שים חתיכת בטן חזיר וכמה פרוסות מוצרלה מעושנת על החצאים התחתונים. מסדרים את החצאים התחתונים של הכריך המורכבים על מחבת הסדין ומחזירים לתנור עד שהגבינה נמסה וחום, כ -1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בטן חזירבטן חזיר
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהתנור, לכסות עם צמרות רול לשרת.
מרכיבים שתצטרך
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Womanדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס1צביטהצבוט פלפל שחור טחון טריצבוט פלפל שחור טחון טרי4שרימפס וורידיםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכָּתֵףכָּתֵף4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ4smallsלחמניות ג'בטה, לפצל קלוילחמניות ג'בטה, לפצל קלוי23 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'חרדל דיז'וןחרדל דיז'ון4שרימפס וורידיםשמן זרעי ענבים, כדי מעיל התחתון של פאןשמן זרעי ענבים, כדי מעיל התחתון של פאן2סקוטש מצנפת פלפלים או jalapenos, אופציונליסקוטש מצנפת פלפלים או jalapenos, אופציונלי1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר4שרימפס וורידיםמלח כשרמלח כשר1דאששרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו227דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מוצרלה מעושנת, פרוסהמוצרלה מעושנת, פרוסה1בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמוכן פסטומוכן פסטו907דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מנות בשר חזיר בטןמנות בשר חזיר בטן591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות פורטובלו יבשותפטריות פורטובלו יבשות1sprigבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות4ציפורןשיני שום שלמותשיני שום שלמות