כריך בטן חזיר מטוגן עם מיונז פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריך בטן חזיר מטוגן עם מיונז פסטו. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1897 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 168 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מנות בשר חזיר בטן, רוזמרין, מוצרלהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחמניות בטן חזיר עם מיונז חריף, בצל ירוק, ונבטי שעועית כבושים, חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן), ו בטן חזיר מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
להבקיע את בטן החזיר כמה פעמים בצד שומן. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מעיל תנור הולנדי גדול, מעל חום בינוני, עם שמן.
הוסף את בטן החזיר, 1 חתיכה בכל פעם, הבקיע צד למטה, לסיר. לצרוב לאט כדי לעבד את השומן על כל הצדדים במשך 3 עד 4 דקות.
מסננים את השומן העודף עוזב 3 עד 4 כפות ולהוסיף את השום. חום את השום, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ומבשלים עד מעט צבעוני, על 2 עד 3 דקות.
מערבבים את הסוכר החום ואת בלסמי ומבשלים עד סירופי, על 1 עד 2 דקות.
הוסף את Dijon ו whisk עד חלקה. מערבבים ברוזמרין, פטריות, פלפלים ומרקים ומביאים לרתיחה. להחזיר את בטן החזיר למחבת, לכסות ולשים בתנור. Braise עד מזלג מכרז, על 1 1/2 עד 2 שעות.
הסר מהתנור ולהעביר את בטן החזיר למגש.
מערבבים את כל החומרים עם מקצף בקערה קטנה ומניחים בצד.
מורחים מיונז פסטו בחופשיות על כל צד של לחמניות קלויות. שים חתיכת בטן חזיר וכמה פרוסות מוצרלה מעושנת על החצאים התחתונים. מסדרים את החצאים התחתונים של הכריך המורכבים על מחבת הסדין ומחזירים לתנור עד שהגבינה נמסה וחום, כ -1 עד 2 דקות.
הסר מהתנור, לכסות עם צמרות רול לשרת.