תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריך בטן חזיר מטוגן עם מיונז פסטו. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1897 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 168 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מנות בשר חזיר בטן, רוזמרין, מוצרלהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחמניות בטן חזיר עם מיונז חריף, בצל ירוק, ונבטי שעועית כבושים, חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן), ו בטן חזיר מטוגנת (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
3
להבקיע את בטן החזיר כמה פעמים בצד שומן. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
בטן חזיר
4
מעיל תנור הולנדי גדול, מעל חום בינוני, עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 ליימים, גרידה מ-1, מיץ משניהם
5
הוסף את בטן החזיר, 1 חתיכה בכל פעם, הבקיע צד למטה, לסיר. לצרוב לאט כדי לעבד את השומן על כל הצדדים במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
6
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
מסננים את השומן העודף עוזב 3 עד 4 כפות ולהוסיף את השום. חום את השום, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ומבשלים עד מעט צבעוני, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשה
8
מערבבים את הסוכר החום ואת בלסמי ומבשלים עד סירופי, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כָּתֵף
9
הוסף את Dijon ו whisk עד חלקה. מערבבים ברוזמרין, פטריות, פלפלים ומרקים ומביאים לרתיחה. להחזיר את בטן החזיר למחבת, לכסות ולשים בתנור. Braise עד מזלג מכרז, על 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
הסר מהתנור ולהעביר את בטן החזיר למגש.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של Country Woman
1
מערבבים את כל החומרים עם מקצף בקערה קטנה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
מורחים מיונז פסטו בחופשיות על כל צד של לחמניות קלויות. שים חתיכת בטן חזיר וכמה פרוסות מוצרלה מעושנת על החצאים התחתונים. מסדרים את החצאים התחתונים של הכריך המורכבים על מחבת הסדין ומחזירים לתנור עד שהגבינה נמסה וחום, כ -1 עד 2 דקות.