קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות26
מגזין

כריך בטן חזיר מטוגן עם מיונז פסטו

כריך בטן חזיר מטוגן עם מיונז פסטו
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריך בטן חזיר מטוגן עם מיונז פסטו. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 1897 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 168 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם מנות בשר חזיר בטן, רוזמרין, מוצרלהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו לחמניות בטן חזיר עם מיונז חריף, בצל ירוק, ונבטי שעועית כבושים, חזיר Chashu (בטן חזיר מטוגן במרינדה עבור Tonkotsu ראמן), ו בטן חזיר מטוגנת (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
3
להבקיע את בטן החזיר כמה פעמים בצד שומן. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוציםסטייקים ניו יורקיים, עם עצם, אם רוצים
בטן חזירבטן חזיר
4
מעיל תנור הולנדי גדול, מעל חום בינוני, עם שמן.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה1 חבילת חמאה, ועוד 3 כפות מומסות להברשה
5
הוסף את בטן החזיר, 1 חתיכה בכל פעם, הבקיע צד למטה, לסיר. לצרוב לאט כדי לעבד את השומן על כל הצדדים במשך 3 עד 4 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
6
הסר מהמחבת ולהניח בצד.
ציוד שתשתמש בו
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
7
מסננים את השומן העודף עוזב 3 עד 4 כפות ולהוסיף את השום. חום את השום, ולאחר מכן להוסיף את הבצל ומבשלים עד מעט צבעוני, על 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
8
מערבבים את הסוכר החום ואת בלסמי ומבשלים עד סירופי, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים
9
הוסף את Dijon ו whisk עד חלקה. מערבבים ברוזמרין, פטריות, פלפלים ומרקים ומביאים לרתיחה. להחזיר את בטן החזיר למחבת, לכסות ולשים בתנור. Braise עד מזלג מכרז, על 1 1/2 עד 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
צנצנות כל אחת) נקניק איטלקי ורוטב ספגטי שוםצנצנות כל אחת) נקניק איטלקי ורוטב ספגטי שום
בשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות
זיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גסזיתים ירוקים או שחורים מגולענים באיכות טובה, קצוצים גס
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
10
הסר מהתנור ולהעביר את בטן החזיר למגש.
מרכיבים שתצטרך
בטן חזירבטן חזיר
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
1
מערבבים את כל החומרים עם מקצף בקערה קטנה ומניחים בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני1/4 כוס שאוסינג, או יין אורז סיני
דובדבנים מסוכרים נוספיםדובדבנים מסוכרים נוספים
1
מורחים מיונז פסטו בחופשיות על כל צד של לחמניות קלויות. שים חתיכת בטן חזיר וכמה פרוסות מוצרלה מעושנת על החצאים התחתונים. מסדרים את החצאים התחתונים של הכריך המורכבים על מחבת הסדין ומחזירים לתנור עד שהגבינה נמסה וחום, כ -1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
בטן חזירבטן חזיר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פלפל ארבולפלפל ארבול
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
2
הסר מהתנור, לכסות עם צמרות רול לשרת.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
6 כפות טפנד זיתים מוכן6 כפות טפנד זיתים מוכן

מרכיבים

591 לב מפאלדי טרי אם אפשרשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרחתיכות ירקות בגודל נגיסחתיכות ירקות בגודל נגיס1צביטהצבוט פלפל שחור טחון טריצבוט פלפל שחור טחון טרי4חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםפלפל שחור טחון טריפלפל שחור טחון טרי591 לב מפאלדי טרי אם אפשר6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים6 אגסי בארטלט או ד'אנג'ו בינוניים4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מקישואים, חתוכים לקוביות בגודל 2.5 ס"מ4smallsלחמניות ג'בטה, לפצל קלוילחמניות ג'בטה, לפצל קלוי2קרום: פירורי קרקר גרהםחרדל דיז'וןחרדל דיז'ון4חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםשמן זרעי ענבים, כדי מעיל התחתון של פאןשמן זרעי ענבים, כדי מעיל התחתון של פאן2סקוטש מצנפת פלפלים או jalapenos, אופציונליסקוטש מצנפת פלפלים או jalapenos, אופציונלי1צביטהקמצוץ מלח כשרקמצוץ מלח כשר4חבילה אחת של פודינג אינסטנט ג'לו בטעם דלעת ותבליניםמלח כשרמלח כשר1דאששרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות227פלפל האבנרומוצרלה מעושנת, פרוסהמוצרלה מעושנת, פרוסה1בצל, חתוך לקוביותבצל, חתוך לקוביות1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרמוכן פסטומוכן פסטו907פלפל האבנרומנות בשר חזיר בטןמנות בשר חזיר בטן591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפטריות פורטובלו יבשותפטריות פורטובלו יבשות1sprigבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמותבשר כבש ללא עצמות, חתוך לקוביות של 7.5 עד 10 ס"מ - או תחליף לכתף כבש ללא עצמות4ציפורןשיני שום שלמותשיני שום שלמות