כריך חזיר עם רוטב חומץ פלפל שחור וסלט בצל ירוק
המתכון משך כריך חזיר עם רוטב חומץ פלפל שחור וסלט בצל ירוק יכול להיות מוכן אם תרצו תוך כ-14 שעות ו-15 דקות. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 637 קלוריות, 40 גרם חלבון ו 35 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %38 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו לחמניות המבורגר, תערובת שמן קנולה / זית, בצל ירוק ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו חזיר משך עם חומץ פלפל שחור, ברביקיו משך כריך חזיר עם סלט כרוב, ו כריך בשר חזיר קוריאני עם סלט כרוב אסייתי (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
ציוד מיוחד: פחם גוש, שבבי עץ ספוג במים במשך 15 דקות, מעשן או גריל פחם
מוסיפים את כל החומרים לשפשף יבש לתוך קערה בגודל בינוני ומערבבים עד לשלב ביסודיות.
מניחים את החזיר, צד שומן למעלה, על תבנית אפייה נקייה. מתבלים את החזיר מכל הצדדים עם מלח ופלפל ואז משפשפים את לשפשף יבש על כל חזיר, לחיצה על הבשר. מכסים את החזיר בניילון נצמד ומניחים למקרר במשך 7 שעות.
הסר את החזיר מהמקרר 30 דקות לפני הבישול. בעקבות הוראות היצרן ושימוש פחם גוש ו 1/2 כוס סחוט שבבי עץ למעשן, או 1 כוס לברביקיו, להתחיל אש ולהביא טמפרטורה של מעשן או ברביקיו ל 225 מעלות F ל 250 מעלות F.
מניחים את החזיר על המדף במעשן או ברביקיו. מכסים ומבשלים עד מדחום קריאה מיידית מוכנס לתוך מרכז החזיר מגיע 165 מעלות F. להפוך חזיר כל 45 דקות, על 6 שעות בסך הכל. אם משתמשים במעשן, לאחר 2 שעות למקם את החזיר למחבת המעשנת ולמלא באמצע הדרך עם ציר עוף. (זה כדי למנוע מהכתף להתייבש.)
הוסף פחם יותר, לפי הצורך, כדי לשמור על 225 מעלות F ל 250 מעלות F וצ ' יפס עץ סחוט יותר (1/2 כוס למעשן או 1 כוס לברביקיו עם כל תוספת) כדי לשמור על רמת עשן.
מעבירים חזיר לתבנית אפייה נקייה.
בואו לעמוד עד מגניב מספיק כדי להתמודד. לגרוס לחתיכות בגודל ביס. תלולית על מגש ולזרוק עם רוב רוטב חומץ פלפל שחור, שומר את השאר לטפטף את הלחמנייה.
יוצקים כל מיץ מן תבנית אפייה על החזיר.
מניחים את כל החומרים לתוך בלנדר תערובת עד emulsified.
מוסיפים מים אם הרוטב סמיך מדי.
מניחים את הבצל הירוק, חומץ, צ ' ילי, מיונז, מלח, פלפל ושמן לתוך בלנדר להתמזג עד emulsified.
מניחים את הכרוב ואת הבצל האדום בקערה, מוסיפים את הרוטב ומערבבים עד בשילוב. מקפלים בכוסברה ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם.
טפטף את הרוטב על החלק העליון והתחתון של הלחמנייה. למעלה לחמניה התחתונה עם הבשר, עוד טפטוף של רוטב, סלט בצל ירוק ולסיים עם החלק העליון של הלחמנייה.