קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 45 דק.
מנות4
ציון בריאות14
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

כריך לשון עם טרגון או רוטב פטרוזיליה

כריך לשון עם טרגון או רוטב פטרוזיליה
אם יש לך לשון עגל, חומץ יין, בגטים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו פטריות פורטבלו בגריל עם טרגון-חמאת פטרוזיליה, קרוק סיר בשר לשון עם רוטב פלפל קלוי, ו סלמון קלוי איטי עם שום, שמיר, פטרוזיליה, טרגון ולימון (מתכונים דומים).

הוראות

1
מניחים את הלשון בסיר בינוני. לפצל בצל אחד לשניים ולהוסיף סיר.
מרכיבים שתצטרך
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
ציוד שתשתמש בו
אגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובהאגוזי פקאן מזוגגים קצוצים, לא חובה
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
מוסיפים מים קרים לכסות ומתבלים בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
מניחים על מבער מעל חום גבוה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר. מכסים ומבשלים עד מכרז לחלוטין, על 2 1/2 שעות, ציפוי עם מים נוספים במידת הצורך. לאפשר מגניב עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
4
להעביר את הלשון לחיתוך לוח ולהשליך נוזל בישול (או לשמור, אם תרצה בכך). בזהירות לקלף את הקרום החיצוני של הלשון ולהשליך. חותך את הלשון ללוחות 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
5
מחממים שתי כפות שמן על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מוסיפים לשון ומבשלים מבלי לזוז עד משחימים היטב בצד הראשון, על 3 דקות. להעיף לוחות של לשון ולבשל בלי לזוז עד השחמה בצד השני. לחלופין, מברשת פרוסות לשון עם שמן וגריל משני הצדדים עד להשחמה ופריך היטב, על 5 דקות לכל צד על חום מתון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
7
כדי להפוך את הרוטב, להשרות את הלחם בחומץ, ואז להיפרד מזלג עד שהוא מעוך.
מרכיבים שתצטרך
1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'1/4 פאונד תפוחי אדמה שעווה, חתוכים לקוביות בגודל 1/4 אינץ'
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
8
מוסיפים צלפים, אנשובי, שום, חרדל ושמן זית ומערבבים היטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
Parmigiano-Regiano מגורר, לעבורParmigiano-Regiano מגורר, לעבור
4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים4 פרוסות טוסט טקסס או לחם לבן אחר, קלויים
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
9
הוסף את טרגון טרגון או פטרוזיליה טחון. להתפורר החלמון לרוטב. קוביית ביצה לבן, ולאחר מכן להוסיף אותו לרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים1/4 כוס בתוספת 1 כף מים קרים, מחולקים
כל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץכל פלפל אדום, צהוב וכתום מתוק קצוץ
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
10
מוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
11
כדי להרכיב כריכים, מורחים כמה כפות של רוטב על פרוסות הלחם התחתונות, חזרת על הפרוסה העליונה.
מרכיבים שתצטרך
זיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטוזיתי קוקטייל ממולאים בפימיינטו
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים3/4 פאונד תפוחי אדמה אדומים קטנים (בערך 5), פרוסים
12
מוסיפים את הירוקים, ואז הלשון לפרוסה התחתונה. סגור כריכים ומגישים מיד.
מרכיבים שתצטרך
ירוקירוק