אם יש לך לשון עגל, חומץ יין, בגטים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו פטריות פורטבלו בגריל עם טרגון-חמאת פטרוזיליה, קרוק סיר בשר לשון עם רוטב פלפל קלוי, ו סלמון קלוי איטי עם שום, שמיר, פטרוזיליה, טרגון ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הלשון בסיר בינוני. לפצל בצל אחד לשניים ולהוסיף סיר.
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
3
מניחים על מבער מעל חום גבוה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר. מכסים ומבשלים עד מכרז לחלוטין, על 2 1/2 שעות, ציפוי עם מים נוספים במידת הצורך. לאפשר מגניב עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
להעביר את הלשון לחיתוך לוח ולהשליך נוזל בישול (או לשמור, אם תרצה בכך). בזהירות לקלף את הקרום החיצוני של הלשון ולהשליך. חותך את הלשון ללוחות 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
מחממים שתי כפות שמן על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
6
מוסיפים לשון ומבשלים מבלי לזוז עד משחימים היטב בצד הראשון, על 3 דקות. להעיף לוחות של לשון ולבשל בלי לזוז עד השחמה בצד השני. לחלופין, מברשת פרוסות לשון עם שמן וגריל משני הצדדים עד להשחמה ופריך היטב, על 5 דקות לכל צד על חום מתון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקות
7
כדי להפוך את הרוטב, להשרות את הלחם בחומץ, ואז להיפרד מזלג עד שהוא מעוך.