אם יש לך לשון עגל, חומץ יין, בגטים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן canolan אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,איבודי דובדבן-משמש כקינוח. נסו פטריות פורטבלו בגריל עם טרגון-חמאת פטרוזיליה, קרוק סיר בשר לשון עם רוטב פלפל קלוי, ו סלמון קלוי איטי עם שום, שמיר, פטרוזיליה, טרגון ולימון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מניחים את הלשון בסיר בינוני. לפצל בצל אחד לשניים ולהוסיף סיר.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבנים
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מוסיפים מים קרים לכסות ומתבלים בנדיבות עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
מניחים על מבער מעל חום גבוה. מביאים לרתיחה, ולאחר מכן להפחית את החום להגדרה הנמוכה ביותר. מכסים ומבשלים עד מכרז לחלוטין, על 2 1/2 שעות, ציפוי עם מים נוספים במידת הצורך. לאפשר מגניב עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים
4
להעביר את הלשון לחיתוך לוח ולהשליך נוזל בישול (או לשמור, אם תרצה בכך). בזהירות לקלף את הקרום החיצוני של הלשון ולהשליך. חותך את הלשון ללוחות 1/2 אינץ'.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
5
מחממים שתי כפות שמן על חום גבוה עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
6
מוסיפים לשון ומבשלים מבלי לזוז עד משחימים היטב בצד הראשון, על 3 דקות. להעיף לוחות של לשון ולבשל בלי לזוז עד השחמה בצד השני. לחלופין, מברשת פרוסות לשון עם שמן וגריל משני הצדדים עד להשחמה ופריך היטב, על 5 דקות לכל צד על חום מתון. מתבלים לפי הטעם במלח ופלפל ומניחים בצד.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
7
כדי להפוך את הרוטב, להשרות את הלחם בחומץ, ואז להיפרד מזלג עד שהוא מעוך.