כריך מוצרלה עם פרצוף פתוח
כריך מוצרלה עם פנים פתוחות הוא צמחוני ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 8 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 270 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. . אם יש לכם חומץ בלסמי, עגבניות, גבינת מוצרלה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. בסך הכל, מתכון זה מרוויח לא ציון spoonacular עצום כל כך של 18%. מתכונים דומים: כריך ביצה עם פרצוף פתוח, כריך נקניק וביצה עם פנים פתוחות, ו כריך אלביס עם פרצוף פתוח.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C). קו גיליון אפייה עם נייר קלף.
הניחו את 4 פרוסות הלחם האיטלקי על תבנית האפייה המוכנה; מעל כל פרוסת לחם עם פרוסת עגבניות, עלה בזיליקום ופרוסת גבינת מוצרלה.
אופים בתנור שחומם מראש עד הגבינה נמסה, כ 7 דקות.
טפטוף כל כריך עם 1/2 כף שמן זית וחומץ בלסמי.