כריך סטייק Flatiron עם מלפפון, ג'ינג'ר להתענג & רוח רפאים צ' ילי איולי
כריך סטייק Flatiron עם מלפפון, ג'ינג'ר להתענג & רוח רפאים צ' ילי איולי עשויה להיות מה שחיפשתם. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1011 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 87 גר' של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי כוסברה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חלמון הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: Chipotle - סטייק Flatiron במרינדה עם תבלין אבוקדו-תירס, ארוחת ערב הלילה: כריך סטייק עם מלפפון, סלט ג'ינג'ר, ומיונז צ' ילה שחור, ו Yellowfin טונה בורגר עם מלפפון יפני להתענג & Wasabi איולי.
הוראות
בקערה קטנה לכסות את הצ ' ילי עם מים חמים מאוד.
בואו לשבת על 1 שעה עד שהתרכך. להשליך מים, לייבש את הצ ' ילי, להסיר את הזרעים (אופציונלי) בערך לקצוץ אותו. היזהר כמו צ 'ילי זה מאוד hot.In בלנדר, להוסיף חלמון ביצה, ביצה, מיץ לימון וצ' ילי (אלה פלפלים קטנים לארוז הרבה חום, אז להוסיף ככל שאתה יכול לעמוד). להתמזג עד חלקה למדי. בעוד בלנדר הוא על, טפטוף בשמן קנולה עד emulsifies איולי מתעבה לטעמך (ייתכן שלא להשתמש בכל השמן) ואז להוסיף קמצוץ של מלח לפי הטעם.מתבלים את הבשר משני הצדדים במלח ופלפל.
מחממים את שמן הזית במחבת ברזל יצוק גדולה המוגדרת בחום גבוה, עד חם מאוד. זה חייב להיות מחבת ברזל כדי לשמור על חום רב ככל האפשר.
בואו לצרוב במשך 2 עד 3 דקות עד שחום היטב. הפוך לצד השני ותן לצרוב למשך 2 עד 3 דקות.
הסר את המחבת מהחום ותן לסטייק להמשיך לבשל במשך 5 עד 10 דקות. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של הסטייק. 49° עבור נדיר מאוד,125 עבור נדיר, או130 עבור בינוני נדיר. כאשר הטמפרטורה הרצויה היא הגיעה, להסיר את הסטייק מן המחבת ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות. חותכים דק את הבשר כנגד התבואה.חותכים את לחמניות ג ' בטה לשניים, לגרוף חלק הלחם הפנימי הרך, יצירת באר.
מורחים כמה איולי פלפל רוח רפאים על החצאים העליונים של הלחמניות.
שכבת הבשר פרוס על החצאים התחתונים של לחמניות ואחריו כמות נדיבה של מלפפון, זנגביל וכוסברה.
טפטוף עם מיץ ליים. סגור את הכריכים ומגיש עם יותר איולי ופלחי לימון.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.