קושיבינוני
מוכן ב20 דק.
מנות4
ציון בריאות22
מגזין

כריך סטייק Flatiron עם מלפפון, ג'ינג'ר להתענג & רוח רפאים צ' ילי איולי

כריך סטייק Flatiron עם מלפפון, ג'ינג'ר להתענג & רוח רפאים צ' ילי איולי
כריך סטייק Flatiron עם מלפפון, ג'ינג'ר להתענג & רוח רפאים צ' ילי איולי עשויה להיות מה שחיפשתם. אתה מקבל מנה עיקרית שמספיקה ל 4 מנות. מנה אחת מכילה 1011 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 87 גר' של שומן. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור אוהדי סופרבול אמריקאי. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. גשו לסופר וקנו שמן זית, עלי כוסברה, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חלמון הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. מתכונים דומים: Chipotle - סטייק Flatiron במרינדה עם תבלין אבוקדו-תירס, ארוחת ערב הלילה: כריך סטייק עם מלפפון, סלט ג'ינג'ר, ומיונז צ' ילה שחור, ו Yellowfin טונה בורגר עם מלפפון יפני להתענג & Wasabi איולי.

הוראות

1
בקערה קטנה לכסות את הצ ' ילי עם מים חמים מאוד.
מרכיבים שתצטרך
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
ציוד שתשתמש בו
אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)אריזות תערובת פודינג וניל ללא שומן וללא סוכר (כגון Jell-O®)
2
בואו לשבת על 1 שעה עד שהתרכך. להשליך מים, לייבש את הצ ' ילי, להסיר את הזרעים (אופציונלי) בערך לקצוץ אותו. היזהר כמו צ 'ילי זה מאוד hot.In בלנדר, להוסיף חלמון ביצה, ביצה, מיץ לימון וצ' ילי (אלה פלפלים קטנים לארוז הרבה חום, אז להוסיף ככל שאתה יכול לעמוד). להתמזג עד חלקה למדי. בעוד בלנדר הוא על, טפטוף בשמן קנולה עד emulsifies איולי מתעבה לטעמך (ייתכן שלא להשתמש בכל השמן) ואז להוסיף קמצוץ של מלח לפי הטעם.מתבלים את הבשר משני הצדדים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס אורז בר, שטוף היטב1 כוס אורז בר, שטוף היטב
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
זנים של פטריותזנים של פטריות
1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'1 ראש חסה אדום, חתוך לקוביות בגודל 2 אינץ'
איוליאיולי
פחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוטפחית תירס בסגנון מקסיקני, סחוט
4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)4 ריבועי בראוניז שוקולד (קנייה או תוצרת בית)
1 כפית מלח היקורי מעושן1 כפית מלח היקורי מעושן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים1 אונקיה נבטי במבוק, חתוכים לרבעים
(קיבלר)(קיבלר)
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מחממים את שמן הזית במחבת ברזל יצוק גדולה המוגדרת בחום גבוה, עד חם מאוד. זה חייב להיות מחבת ברזל כדי לשמור על חום רב ככל האפשר.
מרכיבים שתצטרך
2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות2 פאונד זנים מעורבים של פטריות טריות
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
4
מניחים סטייק במחבת החמה.
מרכיבים שתצטרך
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
5
בואו לצרוב במשך 2 עד 3 דקות עד שחום היטב. הפוך לצד השני ותן לצרוב למשך 2 עד 3 דקות.
6
הסר את המחבת מהחום ותן לסטייק להמשיך לבשל במשך 5 עד 10 דקות. הכנס מדחום בשר לחלק העבה ביותר של הסטייק. 49° עבור נדיר מאוד,125 עבור נדיר, או130 עבור בינוני נדיר. כאשר הטמפרטורה הרצויה היא הגיעה, להסיר את הסטייק מן המחבת ללוח חיתוך ולתת לנוח במשך 10 דקות. חותכים דק את הבשר כנגד התבואה.חותכים את לחמניות ג ' בטה לשניים, לגרוף חלק הלחם הפנימי הרך, יצירת באר.
מרכיבים שתצטרך
גליל Ciabattaגליל Ciabatta
רכז לימונדה מופשר, מחולקרכז לימונדה מופשר, מחולק
אגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוףאגסים אסיאתיים, כל אחד, שטוף
סטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומןסטייק צלעות חתוך כפול עם עצם (בערך 2 1/2 אינץ' עובי; בערך 2 1/2 פאונד), חתוך מעודפי שומן
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
קרש חיתוךקרש חיתוך
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
7
מורחים כמה איולי פלפל רוח רפאים על החצאים העליונים של הלחמניות.
מרכיבים שתצטרך
8 (U-12) שרימפס8 (U-12) שרימפס
פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)פלפל שחור גרוס טרי (לפי הטעם)
איוליאיולי
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
8
שכבת הבשר פרוס על החצאים התחתונים של לחמניות ואחריו כמות נדיבה של מלפפון, זנגביל וכוסברה.
מרכיבים שתצטרך
2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית2 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות שמן זית
1-1/2 אונקיות. ג'ין1-1/2 אונקיות. ג'ין
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעיםתערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
דראגי פנינה לבנותדראגי פנינה לבנות
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנותמנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
9
טפטוף עם מיץ ליים. סגור את הכריכים ומגיש עם יותר איולי ופלחי לימון.
מרכיבים שתצטרך
סיד טריזסיד טריז
1 תות, קלוף1 תות, קלוף
איוליאיולי

יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר

מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. מרלו ניקל וניקל האריס ויניארד עם דירוג של 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 40 דולר לבקבוק.
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
מניקל וניקל האריס כרם מרלו
פירות אדומים בהירים, אוכמניות מסוכרות, שזיף סנטה רוזה וניחוחות מנטול כולם משתלבים יחד כדי לשכר את האף כמו מרלו יין האריס 2016 מנפול מהזכוכית. על החיך, ערך עסיסי ופירותי נתמך על ידי טאנינים לעיסים וחומציות איזון, יצירת שכבות עבותות המעטרות את הלשון ומייצרות גימור רך ואלגנטי.