כריך סטייק וגבינה של ג'רמי.
כריך סטייק וגבינה של ג'רמי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 91 גר' של חלבון, 93 גרם של שומן, וסך הכל 1805 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, בצל, רוטב ווסטרשייר ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. . עם כפית נסו כריך סטייק גבינת פילדלפיה, כריך סטייק גבינת פילדלפיה, ו Portobello" פילי גבינה סטייק " כריך (מתכונים דומים).
הוראות
ממיסים חמאה במחבת גדולה מעל חום בינוני-גבוה.
מטגנים את הבצל הלבן והאדום, פטריות ושום עד רך.
מניחים את הבשר פרוס במחבת, ומטגנים עד כבר לא ורוד, על 5 דקות. להפחית את החום נמוך, ומערבבים את גבינת שמנת ורוטב ווסטרשייר, בישול ערבוב עד הבשר מצופה היטב. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
בינתיים, מחממים את התנור שלך.
מניחים תערובת בשר על החצי התחתון של באגט, ולאחר מכן מכסים את הבשר בתערובת הבצל.
מניחים גבינה שוויצרית על תערובת הבצל.
מניחים כריך פתוח תחת מטגן חם עד הגבינה נמסה.
מניחים את החלק העליון של בגט על התוספות, ומגישים.
יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר
מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
![לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו]()
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו
# 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.