כריך סטייק וייטנאמי
יום ולנטין יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 22 דקות. נסו כריך סטייק וייטנאמי, כריך ויאטנמי, ו כריך ויאטנמי (מתכונים דומים).
מרכיבים מנות :
170 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. (8 אינץ') בגט, פרוס אופקית 1 ( חצילים) גזר, חתוך לגפרורים. 1 אוראו ממולאים כפולים רוטב צ'ילי בסגנון תאילנדי (המכונה גם sriracha, נמצא במעבר הבינלאומי של רוב הסופרמרקטים) 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' רוטב דגים (נמצא גם במעבר הבינלאומי) 6 sprigs כוסברה טרייה 1 אוראו ממולאים כפולים רוטב פלפל לימון 4 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו 3 צנוניות, פרוסות דק 237 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר חומץ יין אורז (נמצא גם במעבר הבינלאומי) 4 חתיכות טופי הית' בר מיץ לימון, אופציונלי 170 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. סטייק עגול העליון, על 1 אינץ ' עבה 1 1 ליטר חלב מלא, בטמפרטורת החדר פלפל צהוב, פרוס דק יין מומלץ: מרלו, קברנה סוביניון, פינו נואר מרלו, קברנה סוביניון ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לסטייק. אחרי הכל, בשר בקר ויין אדום הם שילוב קלאסי. בדרך כלל, סטייקים רזים הולכים טוב עם אדום בהיר או בעל גוף בינוני, כגון פינו נואר או מרלו, בעוד סטייקים שמנים יותר יכולים להתמודד עם אדום נועז, כגון קברנה סובינגון. יין אחד אתה יכול לנסות הוא לה ג ' וטה האוול הר מרלו. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 99 דולר.
לה ג ' וטה האוול מאונטיין מרלו # 37 Wine Spectator Top 100 של 2019the 2016 La Jota Merlot מקיף את כל זה הוא הר מרלו עם מבנה להתענג. הערות של אספרסו, שוקולד מרי, וטוסט בצע blackberry בשלים, minerality, ומשקל על החיך.