כריך עוף וברי עם עגבניות שרי צלויות
כריך עוף וברי עם עגבניות שרי צלויות עשוי להיות מתכון טוב להרחבת רפרטואר המנות העיקריות שלכם. מתכון זה משמש 6. מנה אחת מכילה 470 קלוריות, 34 גרם חלבון, ו 16 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 25% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית חוץ-בתולי, שמן זית ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש במלח כשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת פירורים דלת שומן (כשרה-חלבית) כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. עם כפית ציון 63%, המנה הזו די טובה. מתכונים דומים: כריך עוף וברי עם עגבניות שרי צלויות במחבת, כריך עוף וברי עם עגבניות שרי צלויות, ו דובדבן קלוי בלסמי, שוקולד מריר וכריך גבינה בגריל ברי.
הוראות
מחממים 1 כפית שמן זית במחבת טפלון גדולה על אש בינונית-גבוהה.
מוסיפים עגבניות; מבשלים 4 דקות, תוך ערבוב פעם אחת.
מסירים מהאש; מערבבים פנימה 2 כפות חומץ.
מפזרים עגבניות עם טימין, 1/4 כפית מלח ופלפל. עטפו את ידית התבנית בנייר כסף; אופים בחום של 300 למשך 15 דקות. להתחמם.
שלב מיונז, חרדל ושום בקערה קטנה.
מורחים תערובת מיונז באופן שווה על חצי העליון של לחם לחם. כפית עגבניות באופן שווה על מחצית התחתונה של כיכר. מסדרים ברי על עגבניות; למעלה עם עוף.
שלב 2 כפיות שמן, 1 כפית חומץ ו 1/8 כפית מלח בקערה בינונית, תוך ערבוב עם מטרפה.
מוסיפים תרד, זורקים בעדינות למעיל. עוף עליון בתערובת תרד; החלף את המחצית העליונה של הלחם.
חותכים כיכר לתוך 6 חתיכות.