כריך פטריות פורטבלו חם
כריך פטריות פורטבלו חם עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. והוא מתאים להגשה ל 1 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה עד 22 גרם חלבון 19 גרם של שומן, וסך הכל 400 קלוריות. גשו לסופר וקנו כובעי פטריות פורטובלו, גבינת הווארטי, חומץ יין, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. זמן הכנת המתכון כ 15 דקות. מתכונים דומים: כריך פטריות פורטבלו בגריל, כריך פטריות פורטבלו בגריל, ו Portobello פטריות פילי כריך גבינה עם פלפל חריף ובצל.
הוראות
מחממים תנור ל 400 מעלות F (200 מעלות C).
מניחים פרוסות פטריות בקערה.
מפזרים פטריות עם חומץ יין אדום.
להניח את פרוסות הלחם על תבנית אפייה.
מורחים חרדל באופן שווה על פרוסה אחת. מסדרים את פרוסות הפטרייה על פרוסת הלחם עם החרדל.
מניחים את פרוסות הזית הירוקות על פרוסת הלחם השנייה. מכסים כל פרוסת לחם עם גבינת הברטי.
אופים בתנור שחומם מראש עד שהגבינה נמסה, 5 עד 7 דקות.
הסר מהתנור ולשים את הפרוסות יחד כדי להכין כריך.