קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות10
ציון בריאות11
מגזין

זיטי אפוי

זיטי אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל זיטי אפוי. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, גבינת מוצרלה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי.

הוראות

1
בצל קצוץ מוקפץ בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 5 דקות או עד מכרז.
מרכיבים שתצטרך
בצלבצל
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
3
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, מערבבים עד שהבשר מתפורר וכבר לא ורוד.
מרכיבים שתצטרך
בקרבקר
4
מסננים תערובת בקר, וחוזרים למחבת. מערבבים ברוטב פסטה ו 1/2 כפית מלח. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
רוטב פסטהרוטב פסטה
בקרבקר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
לבשל פסטה בתנור הולנדי גדול על פי הוראות החבילה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
6
מסננים וחוזרים לתנור הולנדי.
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
7
להמס חמאה בסיר כבד על אש נמוכה; לטאטא בקמח עד חלקה. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא בחלב; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד תערובת מעובה מבעבע. מערבבים בגבינת פרמזן, נשאר 1/4 כפית מלח, ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
פרמזןפרמזן
חמאהחמאה
פלפלפלפל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
חלבחלב
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
מחבת רוטבמחבת רוטב
8
יוצקים רוטב על פסטה בתנור הולנדי, ערבוב עד פסטה מצופה באופן שווה.
מרכיבים שתצטרך
פסטהפסטה
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
9
העברת תערובת פסטה לתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'. למעלה באופן שווה עם תערובת בשר; מפזרים באופן שווה עם גבינת מוצרלה.
מרכיבים שתצטרך
מוצרלהמוצרלה
פסטהפסטה
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
10
אופים ב 350 במשך 20 עד 25 דקות או עד גבינה מותכת.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.