זיטי אפוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של ים תיכוניים, אז תנו הזדמנות ל זיטי אפוי. והוא יספק כ 10 מנות. מנה אחת מכילה 489 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 20 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית במחיר סביר. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך פלפל, גבינת מוצרלה, שיני שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. עם כפית ציון של 49% המנה הזאת די טובה. מתכונים דומים: זיטי אפוי, זיטי אפוי, ו זיטי אפוי.
הוראות
בצל קצוץ מוקפץ בשמן חם במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה 5 דקות או עד מכרז.
להוסיף שום, ו saut 1 דקה.
מוסיפים בשר בקר ומבשלים, מערבבים עד שהבשר מתפורר וכבר לא ורוד.
מסננים תערובת בקר, וחוזרים למחבת. מערבבים ברוטב פסטה ו 1/2 כפית מלח. תניח בצד.
לבשל פסטה בתנור הולנדי גדול על פי הוראות החבילה.
מסננים וחוזרים לתנור הולנדי.
להמס חמאה בסיר כבד על אש נמוכה; לטאטא בקמח עד חלקה. לבשל, להקציף כל הזמן, 1 דקה. בהדרגה לטאטא בחלב; לבשל מעל חום בינוני, לטאטא כל הזמן, עד תערובת מעובה מבעבע. מערבבים בגבינת פרמזן, נשאר 1/4 כפית מלח, ופלפל.
יוצקים רוטב על פסטה בתנור הולנדי, ערבוב עד פסטה מצופה באופן שווה.
העברת תערובת פסטה לתבנית אפייה משומנת קלות 13 - x 9 אינץ'. למעלה באופן שווה עם תערובת בשר; מפזרים באופן שווה עם גבינת מוצרלה.
אופים ב 350 במשך 20 עד 25 דקות או עד גבינה מותכת.
בואו לעמוד 10 דקות לפני ההגשה.