כריך פיקניק לחוץ
מתכון כריך פיקניק לחוץ יכול להתבצע בסביבות 28 דקות. מתאים ל-8 מנות. מנה זו מכילה סביב 10 גרם חלבון 16 גרם של שומן, וסך הכל 316 קלוריות. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. 442 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חרדל דיז'ון, פרושוטו, שיני שום, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו כריך פיקניק לחוץ, ים תיכוני כריך פיקניק לחוץ, ו כריך פיקניק לחוץ עם פלפל אדום קלוי וממרח פפרונצ'יני.
הוראות
בקשו ממבוגר לחתוך את כיכר ג ' בטה לשניים ולחמם את התנור למאוורר/גז 200c/180c
שים את חצאי כיכר ג ' בטה, בצד הקרום למטה, על מגש אפייה גדול טפטוף עם קצת שמן זית. פופ אותם בתנור במשך כמה דקות עד רק זהב קלוי קלות.
שים את שמן הזית, חומץ בלסמי, שום וחרדל בקערה, ואז לטאטא אותם יחד עם מזלג.
הסר את החצאים קלויים ciabatta מהמגש לטפטף את הפרוסה התחתונה עם כמחצית ההלבשה.
מסדרים את שאר החומרים בשכבות. התחל עם קומץ גדול של תרד תינוק, אז כמה לבבות ארטישוק.
לאחר מכן להוסיף את פרוסות פלפל, פרושוטו, בזיליקום, מוצרלה, ולבסוף, בצל אדום.
טפטוף על שאר הרוטב פופ פרוסה אחרת של ג ' בטה על גבי.
לחץ על הכריך כדי למחוץ את כל השכבות יחד.
לעטוף את הכריך באפיית קלף ולקשור אותו יחד עם כמה חתיכות של חוט.
מניחים מגש אפייה כבד על גבי הכריך ומעלים אותו עם משקולות או פחיות כיכר מלאות שעועית אפייה. פופ את כל זה במקרר הלילה או עד שאתה מוכן לאכול אותו.
חותכים ומגישים בפרוסות עבור חטיף הפיקניק המושלם.