כריך פלפל וביצה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 407 קלוריות, 19 גרם חלבון ו 20 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו פלפל חריף, רוטב חריף, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו כריך סלט ביצים בריא, כריך ארוחת בוקר חזיר פלפל, ו כריך הודו עם פלפל. (מתכונים דומים).
הוראות
1
התאם מתלה למצב בינוני וחימום תנור ל 204°. לעטוף כל גליל בנייר אלומיניום ולהגדיר על גיליון אפייה.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
כפית אחת של מיץ לימון GOYA®
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מעבירים לתנור כדי להתחמם תוך הכנת שאר הארוחה.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מחממים את השמן במחבת ברזל יצוק גדולה על חום גבוה עד בקושי עישון.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים פלפל ירוק ואדום ובצל. לבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד שהם מתחילים להשחיר כתמים ולהתרכך, 5 עד 8 דקות. מתבלים בקמצוץ מלח. להפחית את החום בינוני נמוך, ולתת למחבת להתקרר במשך 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
בעוד המחבת מתקררת, לפצח את הביצים לתוך קערה להקציף עד בשילוב. מערבבים בגבינה וקורט של מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים שום למחבת ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
שום גויה®
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
יוצקים את הביצים ולתת לבשל במשך 10 שניות לפני ערבוב. המשך לערבב כל עשר שניות עד הביצים להגדיר אבל עדיין רך יחסית. כבה את החימום.
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
8
בזהירות להסיר לחמניות מהתנור. חותכים כל גליל אופקית לאורך צד אחד, משאיר את הצד הארוך האחר עדיין מחובר. השתמש בידיים שלך כדי להסיר קצת לחם עודף באמצע במידת הצורך. סקופ חלק מתערובת ביצה ופלפל בכל גליל.למעלה עם תבלינים לפי הצורך ומגישים.