כריך פסטו וקציץ קלוי-ירקות
כריך פסטו וקציץ קלוי-ירקות דורש כ 2 שעות ו 20 דקות מההתחלה ועד הסוף. והוא יספק כ 16 מנות. המתכון הזה מכסה %8 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 197 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 12 גרם שומן. אם יש לך גבינת שמנת, פלפל, עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. רק כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-6 היו אומרים שזה פגע במקום. עם כפית ציון של 34% המנה הזאת די גרועה. נסו כריך פסטו וקציץ קלוי-ירקות, כריך ירקות בגריל עם רוטב יוגורט פסטו ושום, ו עוף, פלפל קלוי וכריך פסטו (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450ºF. תרסיס ג 'לי רול פאן, 15 1/2x10 1/2x1 אינץ', עם ספריי בישול. לזרוק פלפלים ופטריות עם שמן במחבת.
אופים חשפו 15 עד 20 דקות או עד פריך במכרז. מקררים 15 דקות כדי להירגע.
מערבבים ירקות קצוצים, פטרוזיליה ו 2 כפות מיונז; להפריש.
מערבבים עוף, מיונז 1/2 כוס ופסטו.
חותכים לחם אופקית לתוך 4 שכבות.
מניחים שכבה תחתונה על צלחת או מגש.
מורחים עם מחצית מילוי פסטו. למעלה עם שכבת לחם. כפית מילוי ירקות על שכבת לחם. למעלה עם שכבת לחם.
מורחים עם מילוי פסטו הנותרים. למעלה עם שכבת הלחם הנותרת.
מורחים גבינת שמנת מחוץ לקציץ. מקררים לפחות 1 שעה לפני ההגשה.
מקשטים כיכר עם עשבי תיבול טריים.
חותכים ל 8 פרוסות; לחתוך כל פרוסה לשניים. חנות מכוסה במקרר.