קושימומחה
מוכן ב1 ש, 5 דק.
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

כריך פריטטה בייגל כיור מטבח

כריך פריטטה בייגל כיור מטבח
כריך פריטטה בייגל כיור מטבח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1511 קלוריות, 68 גרם חלבון, ו 91 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו קאיין, שום מגורען, פרובולון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 80%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: הכל חוץ מכיור המטבח, חשיש כיור מטבח, ו הכל חוץ מסלט כיור המטבח.

הוראות

1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 3 1/2-אינץ-כדי-4-אינץ קוקי קאטר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
3
כוונן מתלה לתנור למצב האמצעי והגדר את התנור לצלייה.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
4
במחבת טפלון אטומה לתנור בגודל 12 אינץ ' המוגדרת על אש בינונית, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהוא רק פריך, 4 עד 5 דקות. ואז הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
מוסיפים את הנקניקיה, מבשלים עד להשחמה טובה ומקפידים לפרק אותה בזמן שהיא מתבשלת, בערך 6 דקות. הניחו את הנקניק בצד עם הבייקון וזרקו את כל מלבד 1 עד 2 כפות משומן החזיר.
מרכיבים שתצטרך
שומן חזירשומן חזיר
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מקציפים את הביצים וחצי וחצי יחד.
מרכיבים שתצטרך
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
חבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבןחבילה אחת (3.3 אונקיות) אינסטנט תערובת פודינג שוקולד לבן
7
מוסיפים את תערובת הביצים למחבת עם שומן החזיר, מניחים אותה על אש בינונית ומערבבים את הביצים בעזרת מרית גומי, מגרדים ומטים את התבנית כדי להחליק את תערובת הביצים סביב התבנית. מבשלים עד שהתחתית מתייצבת והחלק העליון עדיין רטוב ונוצץ, 2 עד 3 דקות. ואז מוסיפים פנימה את הבשרים והגבינות המבושלים, ומתבלים במלח ופלפל. השתמש מרית ולחץ את החומרים לתוך הביצים.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
שומן חזירשומן חזיר
שמן לטיגון, רצוי קנולהשמן לטיגון, רצוי קנולה
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מכניסים לתנור ומבשלים עד להזהבה קלה מעל ומתנפח, 2 עד 4 דקות. לאחר מכן הניחו לפריטטה לנוח 5 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
9
מערבבים בקערת ערבוב את גבינת השמנת, השמנת החמוצה, הסרירצ ' ה והבצל הירוק ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממתקים עכשיו ואחר כךממתקים עכשיו ואחר כך
3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות
כוס חזה הודו מבושל מגוררכוס חזה הודו מבושל מגורר
SrirachaSriracha
ציוד שתשתמש בו
(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)(112 עד 118 מעלות F/44 עד 48 מעלות צלזיוס)
10
החלק את הפריטטה על קרש חיתוך וחתוך לסיבובים בעזרת חותך עוגיות בגודל 3 1/2 אינץ 'עד 4 אינץ', תלוי בגודל הבייגל שלך.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי1 כוס שימורים של Smucker's® Strawberry, או כל שימורים של Smucker's®, ריבה או ג'לי
בייגלבייגל
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיחסוכריות בטעם אבטיח
קרש חיתוךקרש חיתוך
11
מניחים סיבוב פריטטה על כל בייגל ומעליו מריחה נדיבה של רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בייגלבייגל
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
12
מגישים עם תוספת של חשיש אטומי וקצת רוטב נוסף לטבילה.
מרכיבים שתצטרך
רצועות סלמון מעושן פרוסות מראשרצועות סלמון מעושן פרוסות מראש
הצעת הגשה: להגיש על פסטההצעת הגשה: להגיש על פסטה
13
מחממים מחבת טפלון בגודל 12 אינץ ' על אש בינונית.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
זורקים את תפוחי האדמה עם השום המגורען, הפפריקה, הקאיין ומעט מלח ופלפל בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמוצים כשריםחמוצים כשרים
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
שמן זית בתוספת 3 עד 4 כפותשמן זית בתוספת 3 עד 4 כפות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
15
מוסיפים למחבת מחצית מהחמאה ומחצית השמן.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
16
בואו להמיס, ולאחר מכן להוסיף את תפוחי האדמה, לחיצה אותם עם מרית. מבשלים עד שהם פריכים וזהובים מצד אחד, 5 עד 7 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
17
הניחו תבנית אפייה או צלחת גדולה מעל המחבת והפכו בזהירות את תפוחי האדמה על תבנית האפייה.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
ציוד שתשתמש בו
קורט פתיתי פלפל אדוםקורט פתיתי פלפל אדום
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
18
מוסיפים למחבת את יתרת החמאה והשמן ומחליקים את תפוחי האדמה חזרה פנימה, בצד הלא מבושל כלפי מטה, ומבשלים עד להזהבה ופריך גם בצד השני, 4 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
19
החלק על קרש חיתוך וחתוך לטריזים להגשה.
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך

מרכיבים

2371 לב מפאלדי טרי אם אפשראסיאגו מגורדאסיאגו מגורד82 כפות חמאה מומסתבייקון, קצוץבייקון, קצוץ227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'נקניק איטלקי גורף, תרמילים הוסרו, קצוצים או מתפורריםנקניק איטלקי גורף, תרמילים הוסרו, קצוצים או מתפוררים22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גס1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון0חתיכות טופי הית' ברקאייןקאיין85חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'גבינת שמנת, בטמפרטורת החדרגבינת שמנת, בטמפרטורת החדר12largesקרום פאי פירורים (קיבלר)קרום פאי פירורים (קיבלר)4הכל בייגל, מפוצל וקלויהכל בייגל, מפוצל וקלוי1אוראו ממולאים כפוליםחמוצים כשריםחמוצים כשרים32 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחצי-חציחצי-חצי22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר1אוראו ממולאים כפוליםנוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרפרובולון מגוררפרובולון מגורר907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'תפוחי אדמה אדומים, קלופים, מגורדים גס על פומפיה של קופסאות וסחוטים יבשים במגבת מטבחתפוחי אדמה אדומים, קלופים, מגורדים גס על פומפיה של קופסאות וסחוטים יבשים במגבת מטבח4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור סדוק טרימלח ופלפל שחור סדוק טרי1סקאליון, טחוןסקאליון, טחון591 לב מפאלדי טרי אם אפשר3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות3 חבילות (8 אונקיות כל אחת) גבינת שמנת מופחתת שומן, חתוכה לקוביות2חתיכות טופי הית' ברסריראצ'ה (או לפי הטעם)סריראצ'ה (או לפי הטעם)