כריך פריטטה בייגל כיור מטבח עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מכין 4 מנות עם 1511 קלוריות, 68 גרם חלבון, ו 91 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %46 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 4 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. לכו לחנות ואספו קאיין, שום מגורען, פרובולון ועוד מספר מצרכים להכנתו היום. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 1 שעה ו 5 דקות. זה הביא לך על ידי אוכלרשת. אם ניקח בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה מרוויח ציון כף של 80%, שהוא מוצק. מתכונים דומים: הכל חוץ מכיור המטבח, חשיש כיור מטבח, ו הכל חוץ מסלט כיור המטבח.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
ציוד מיוחד: 3 1/2-אינץ-כדי-4-אינץ קוקי קאטר.
מרכיבים שתצטרך
גליל פירות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות בטעם אבטיח
3
כוונן מתלה לתנור למצב האמצעי והגדר את התנור לצלייה.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
4
במחבת טפלון אטומה לתנור בגודל 12 אינץ ' המוגדרת על אש בינונית, מוסיפים את הבייקון ומבשלים עד שהוא רק פריך, 4 עד 5 דקות. ואז הניחו בצד.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מוסיפים את הנקניקיה, מבשלים עד להשחמה טובה ומקפידים לפרק אותה בזמן שהיא מתבשלת, בערך 6 דקות. הניחו את הנקניק בצד עם הבייקון וזרקו את כל מלבד 1 עד 2 כפות משומן החזיר.
מרכיבים שתצטרך
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
גבינת זרלה מגוררת חלקית
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
6
מקציפים את הביצים וחצי וחצי יחד.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
7
מוסיפים את תערובת הביצים למחבת עם שומן החזיר, מניחים אותה על אש בינונית ומערבבים את הביצים בעזרת מרית גומי, מגרדים ומטים את התבנית כדי להחליק את תערובת הביצים סביב התבנית. מבשלים עד שהתחתית מתייצבת והחלק העליון עדיין רטוב ונוצץ, 2 עד 3 דקות. ואז מוסיפים פנימה את הבשרים והגבינות המבושלים, ומתבלים במלח ופלפל. השתמש מרית ולחץ את החומרים לתוך הביצים.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
3/4 פאונד בשר כבש ללא עצם, חתוך לקוביות של 3 עד 4 אינץ' - או תחליף לכתף טלה ללא עצם
תערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
8
מכניסים לתנור ומבשלים עד להזהבה קלה מעל ומתנפח, 2 עד 4 דקות. לאחר מכן הניחו לפריטטה לנוח 5 דקות לפני החיתוך.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
9
מערבבים בקערת ערבוב את גבינת השמנת, השמנת החמוצה, הסרירצ ' ה והבצל הירוק ומתבלים במלח ופלפל.