כריך צ'יזבורגר עם פרצוף פתוח.
כריך סטייק וגבינה עם פרצוף פתוח עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה זו מכילה סביב 26 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 334 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו חומץ בלסמי, סוכר, רוסטביף מעדנייה, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הסוכר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות סוכר ללא סוכר מחיטה מלאה כקינוח. נסו כריכי צ'יזסטייק עם פנים פתוחות, כריכי עוף בגבינת פילדלפיה עם פרצוף פתוח + בגידה, ו כריך צ'יזסטייק פילי (מתכונים דומים).
הוראות
להכין רוטב גבינה; להתחמם.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים פלפלים ובצל; מטגנים 8 דקות או עד מכרז. מערבבים בחומץ, סוכר, אורגנו, ואבקת שום.
מניחים את פרוסות הטוסט על תבנית אפייה. למעלה כל פרוסת טוסט עם 3 אונקיות רוסטביף, 6 כפות רוטב גבינה, ותערובת פלפל כוס 3/4. לצלות במשך 1 דקה או עד הכריכים מחוממים היטב.
מפזרים את הכריכים עם פטרוזיליה קצוצה.