עוגיות לבנדר ולימון הוא קינוח צמחוני לקטו אובו . תמורת 16 סנט למנה , מתכון זה מכסה 1% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 70 קלוריות , 1 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . והוא מתאים להגשה ל 25 מנות סועדים. 8 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. גשו לסופר וקנו גרידת לימון, דבש, סודה לשתייה ועוד מספר מצרכים כדי להכין את זה היום. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 40 דקות . אם לוקחים בחשבון את כל הגורמים, המתכון הזה זוכה לציון של 8% , שניתן לשפר. מתכונים דומים: עוגיות לימון לבנדר , עוגיות לבנדר לימון ועוגיות סוכר לימון-לבנדר .
הוראות
1
צפו איך מכינים את המתכון הזה.
2
מניחים רשת לתנור במרכז התנור. מחממים את התנור ל-350 מעלות F. מרפדים תבנית בנייר אפייה.
ציוד שתשתמש בו
כגון הית' או סקור, קצוצים דק
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
גבינת שמנת קרה מאוד, בגוש 1
3
במעבד מזון מערבבים יחד את הקמחים, שורש החץ, הסוכר, הלבנדר, המלח והסודה לשתייה.
מרכיבים שתצטרך
Arrowroot
6 כוסות או סוכר
קני סוכריות מרוסקים נוספים
1/3 כוס עוגיות שורט מרוסקות
ציוד שתשתמש בו
(כגון ביסקוויטים מארי)
4
מוסיפים את החמאה וגרידת הלימון. דופקים עד שהתערובת יוצרת ארוחה גסה.
מרכיבים שתצטרך
כסף ללא נעליים
חבילת אינסטנט תערובת פודינג שוקולד ללא סוכר
5
מוסיפים את הדבש ומיץ הלימון. דופקים עד שהתערובת יוצרת בצק רך. יוצרים מהבצק כדורים עגולים בגודל 1 אינץ' ומהדקים לדיסקים, בקוטר של כ-1 1/2 אינץ' ובעובי 1/4 אינץ'. מסדרים בשכבה אחת על תבנית האפייה המוכנה.
מרכיבים שתצטרך
תיבול ירקות יבש
זנים מעורבים של פטריות טריות
1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים
ציוד שתשתמש בו
1 כוס מיני שוקולד צ'יפס
6
אופים עד חום בהיר מסביב לקצוות, 9 עד 11 דקות. מצננים 5 דקות.
עוגיות לימון עובדות ממש טוב עם קרם שרי, מדיירה ופרוסקו. פרוסקו מתוק מבעבע אינו מציף עוגיות סוכר פשוטות או עוגיות שורט, שרי שמנת מתוקה משלים עוגיות מתובלות, והתווים האגוזים של מדיירה מתאימים לעוגיות עם אגוזים בצורה מושלמת. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא NV Johnson Estate Cream Sherry. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה כ-19 דולר.
NV Johnson Estate Cream Shery
ארומטי מאוד עם תווים של אגוזי לוז, וניל ומגע של עץ אלון ואחריו צימוקים מתוקים ונגיעה של שמרים. גימור נקי מתמשך. טוב עכשיו אבל יתגמל את אלה שיאפשרו לו להזדקן"". משקה אהוב לפני הארוחה. שקול את זה עם אגוזים לפני ארוחת הערב כאפריטיף, או אחרי ארוחת הערב עם קינוח, במיוחד שוקולדים וקינוחים על בסיס פירות. נפלא גם בשעות אחר הצהריים הקרים, מוגש עם ביסקוטי לטבילה ב""סגנון איטלקי"". "