לעטוף כריך קובני יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה כ 77 גרם חלבון, 35 גרם שומן, ובסך הכל של 772 קלוריות. והוא מתאים להגשה ל 12 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה 49% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 4 שעות ו -15 דקות. גשו לסופר וקנו עגבניות, כמון הקרקע, חרדל, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש בכמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כמו קינוח. הציון הזה מוצק. נסו כריך קובני בגריל (כריך קובני), כריך קובני, ו כריך קובני (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 375 מעלות צלזיוס.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בבלנדר מערבבים את מיץ הלימון, מיץ הליים, השום, הכוסברה, המלח והכמון, עד לקבלת תערובת אחידה ונוצרת משחה.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
אבוקדו האס מעוך קלות
1 ק"ג טורטיות דה מאיז
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
3
מניחים את החזיר בתבנית צלייה גדולה ומשפשפים את העיסה על כל החזיר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
4
מכניסים את תבנית הצלייה לתנור וצולים את החזיר למשך 4 שעות.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
מוציאים את החזיר ומניחים לשבת 10 דקות. פעם קצת מקורר, באמצעות 2 מזלגות, למשוך את חזיר לגזרים.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
6
מחממים את הטורטיות על הכיריים למשך 30 שניות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
קציצות עוף צמחוניות קפואות
ציוד שתשתמש בו
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
7
מורחים חרדל על כל טורטיה מחוממת, מוסיפים מעט חזיר משוך, פרוסת חזיר, פרוסת גבינה שוויצרית, מעט חמוצים, חסה ופרוסת עגבנייה. עוטפים את הטורטייה ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גבינת מחרוזת פרוסה דק (4 אונקיות)
חזיר משך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
פלפלי צ'ילי סראנו או חלפיניו גדול אחד, ללא גרעינים וקצוץ