כריך ראובן
מנה זו מכילה כ 7 גר' של חלבון, 20 גרם של שומן, וסך הכל 228 קלוריות. המתכון הזה מכסה %7 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו רוטב צ'ילי, לחם שיפון, מיונז קנולה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 18 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו כריך רייצ'ל (כריך בשר הודו צלוי), כריך ראובן, ו כריך ראובן (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין רוטב, לשלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה, ערבוב היטב.
כדי להכין כריכים, מניחים פרוסות לחם בשכבה אחת על תבנית אפייה כבדה. לחם צלוי 1 1/2 דקות או עד קלוי. הפוך לחם מעל; לצלות 1 דקה או עד קלוי קלות.
הסר 4 פרוסות. מחלקים גבינה באופן שווה בין הנותרים 4 פרוסות, מפזרים אותו על צלוי קלות הצדדים. צלייה 1 דקה או עד גבינה נמסה.
מורחים על 1 1/2 כפות רוטב על הצד מצופה גבינה של כל פרוסת לחם; העליון כל מנה עם 1 אונקיה בשר משומר, 1/4 כוס כרוב כבוש, ופרוסות לחם שנותרו.
להבהיר פרוסות ראובן דל נתרן של שיפון, בשר משומר דל נתרן, וכמות זהירה של כרוב כבוש סחוט היטב כל לתרום וריאציה בריאה זה חוסך לך 200 קלוריות, 15 גרם של שומן, ו 600 מיליגרם של נתרן.