כריכי אמנון מושחרים עם מיונז כוסברה-ליים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 1163 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 77 גר' של שומן. אם יש לכם פילה אמנון, מלח ופלפל, פלפל כתום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: אמנון מושחר עם סלט כוסברה-ליים, עוף מושחר וכוסברה קינואה ליים, ו מיונז כוסברה-ליים.
הוראות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בצלחת רדודה, לשלב את הפפריקה, טימין, אבקת בצל, אבקת שום, מלח, ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
נוזל-אונקיות מים טריים
2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
יוצקים את החמאה נמסה בצלחת רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
טובלים את פילה הדגים בחמאה המומסת, ואז מעיל עם תערובת תיבול. מבשלים את הדגים מוכנים, בקבוצות במידת הצורך, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון
5
מורחים את מיונז הכוסברה-ליים באופן שווה על לחמניות קלויות.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.