כריכי אמנון מושחרים עם מיונז כוסברה-ליים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 1163 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 77 גר' של שומן. אם יש לכם פילה אמנון, מלח ופלפל, פלפל כתום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: אמנון מושחר עם סלט כוסברה-ליים, עוף מושחר וכוסברה קינואה ליים, ו מיונז כוסברה-ליים.
הוראות
1
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
בצלחת רדודה, לשלב את הפפריקה, טימין, אבקת בצל, אבקת שום, מלח, ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
כָּתֵף
8 טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
נוזל-אונקיות מים טריים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
3
יוצקים את החמאה נמסה בצלחת רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
4
טובלים את פילה הדגים בחמאה המומסת, ואז מעיל עם תערובת תיבול. מבשלים את הדגים מוכנים, בקבוצות במידת הצורך, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריט
למרקם חלק וניתן למריחה
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
5
מורחים את מיונז הכוסברה-ליים באופן שווה על לחמניות קלויות.
מרכיבים שתצטרך
4 כפיות אבקת ג'לטין חמוציות
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
לחם אגוזי מלך וצימוקים
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
6
מניחים את הדגים המושחרים על החצי התחתון של הלחמנייה, למעלה עם סלסה מנגו, ומכסים עם החצי העליון של הלחמנייה.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De Ajo
ממתק תמנון בריט
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
7
בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים. כיסוי וצינה.
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
8
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה, משליכים בעדינות למעיל. מכסים ומקררים.
פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.