קושיבינוני
מוכן ב17 דק.
מנות4
ציון בריאות44
מגזין

כריכי אמנון מושחרים עם מיונז כוסברה-ליים

כריכי אמנון מושחרים עם מיונז כוסברה-ליים
כריכי אמנון מושחרים עם מיונז כוסברה-ליים עשויים להיות רק המנה העיקרית שאתם מחפשים. זה מתכון pescatarian מגישה 4 . מנה אחת מכילה 1163 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 77 גר' של שומן. אם יש לכם פילה אמנון, מלח ופלפל, פלפל כתום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 17 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: אמנון מושחר עם סלט כוסברה-ליים, עוף מושחר וכוסברה קינואה ליים, ו מיונז כוסברה-ליים.

הוראות

1
מחממים מחבת ברזל יצוק מעל חום בינוני גבוה עד חם.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
2
בצלחת רדודה, לשלב את הפפריקה, טימין, אבקת בצל, אבקת שום, מלח, ופלפל אדום.
מרכיבים שתצטרך
זיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה
בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)
פפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנותפפאיה (הוואי), חתוכה לקוביות קטנות
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
2 כוסות שיני שום2 כוסות שיני שום
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
3
יוצקים את החמאה נמסה בצלחת רדודה אחרת.
מרכיבים שתצטרך
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
4
טובלים את פילה הדגים בחמאה המומסת, ואז מעיל עם תערובת תיבול. מבשלים את הדגים מוכנים, בקבוצות במידת הצורך, עד פתיתי דגים בקלות עם מזלג, 3 עד 4 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
5
מורחים את מיונז הכוסברה-ליים באופן שווה על לחמניות קלויות.
מרכיבים שתצטרך
2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו
1 ק"ג טורטיות דה מאיז1 ק"ג טורטיות דה מאיז
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ1 אונקיה כרוב סגול, קצוץ
6
מניחים את הדגים המושחרים על החצי התחתון של הלחמנייה, למעלה עם סלסה מנגו, ומכסים עם החצי העליון של הלחמנייה.
מרכיבים שתצטרך
1 אננס לבן גדול או אננס רגיל1 אננס לבן גדול או אננס רגיל
Dientes De AjoDientes De Ajo
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
דיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלידיסקיות ציפוי סוכריות אדומות ו/או ירוקות, אופציונלי
7
בקערה קטנה, לשלב את כל החומרים. כיסוי וצינה.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)
8
מערבבים את כל החומרים בקערה קטנה, משליכים בעדינות למעיל. מכסים ומקררים.
ציוד שתשתמש בו
1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)1/4 כוס עוגיות ג'ינג'ר (בערך 5 עוגיות)

מרכיבים

1181 לב מפאלדי טרי אם אפשר(1 מקל) חמאה, נמס(1 מקל) חמאה, נמס591 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה1181 לב מפאלדי טרי אם אפשרכוסברה טרייה קצוצהכוסברה טרייה קצוצה12 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלוייםשום, טחוןשום, טחון1אוראו ממולאים כפוליםזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובהזיתים בשלים או ממולאים בפימיאנטו מגולענים, לא חובה0חתיכות טופי הית' ברפלפל אדום טחוןפלפל אדום טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסטימין קרקעטימין קרקע2jalapenos, זרע חתוךjalapenos, זרע חתוך1ליים, מיץליים, מיץ2מנגו, קלופים וחתוכים לקוביותמנגו, קלופים וחתוכים לקוביות2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו11 כף אורגנו מיובשבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2חתיכות טופי הית' ברבצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)בצל לבן קצוץ (מ-1 בצל גדול או 2 קטן)1קטןפלפל כתום, חתוך לקוביותפלפל כתום, חתוך לקוביות1smallsבצל אדום, קצוץבצל אדום, קצוץ1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4לחמניות קייזר, פיצול, חמאה, וקלוילחמניות קייזר, פיצול, חמאה, וקלוי591 לב מפאלדי טרי אם אפשרפפריקה מתוקה.פפריקה מתוקה.1קילוגרםפילה אמנוןפילה אמנון

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר, יין מבעבע

פינו גריג ' יו, גרונר ולטלינר ופינו נואר הם הבחירה הראשונה שלי לטילפיה. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 16 דולר לבקבוק.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה