כריכי בגט עוף לבנים
כריך בגט עוף בריק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %24 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 27 גרם חלבון 10 גרם של שומן, וסך הכל 427 קלוריות. אם יש לכם בצלצלי שאלוט, לבבות דקל, קורנית, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש בשמן זית extravirgin אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Meyer Lemon Polenta Cake with Winter Fruit Compote כקינוח. וזה די טוב. נסו כריכי בגט עוף בסגנון לאו עם גרגיר הנחלים, עוף מתחת ללבנה, ו בריק צ'יקן (מתכונים דומים).
הוראות
שלב את 5 המרכיבים הראשונים בשקית ניילון גדולה zip-top.
הוסף עוף לשקית; חותם. להשרות במקרר 3 שעות, מפנה מדי פעם.
הכן גריל לחום בינוני גבוה.
מערבבים מיונז, רוזמרין ושום; להפריש.
להסיר עוף משקית, להשליך מרינדה.
מניחים עוף על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 5 דקות בכל צד או עד שנעשה.
מניחים פלפל ובצל על מתלה גריל מצופה ספריי בישול; גריל 6 דקות בכל צד או עד חרוך מעט.
חותכים את העוף באלכסון על פני תבואה לפרוסות דקות. בצל נפרד לטבעות; לחתוך פלפל לרצועות דקות.
מורחים תערובת מיונז באופן שווה על הצדדים לחתוך של החלק התחתון העליון של הלחם. לארגן גבינה באופן שווה על חצי התחתון של הלחם. מסדרים בצל, פלפל, ולבבות של כף יד באופן שווה על גבי גבינה; למעלה עם עוף וארוגולה.
מניחים חצי לחם מעל ארוגולה.
חתוך באגט מלא לשניים. לעטוף כל חצי בחוזקה בניילון נצמד.
מקום מלא בגט חצאים במקרר; למעלה עם מחבת ברזל יצוק או אובייקט כבד אחר.
בואו להירגע לפחות 2 שעות.
חותכים כל באגט מלא חצי לתוך 3 חלקים שווים.