כריכי בייקון וביצה עם בצל אביב כבוש
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי בייקון וביצה עם בצל אביב כבוש. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 834 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 65 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זה מושלם עבור אביב. גשו לסופר וקנו מלח כשר, סוכר, ביצים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב חומץ תפוחים תפוחים אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת שזיפים ללא ביצים, איך להכין עוגת שזיפים כקינוח. נסו בצלים כבושים, בצלים כבושים, ו בצלים כבושים (מתכונים דומים).
הוראות
שלב בצל, חומץ, סוכר, מלח, ו1 כף מים בהטלת קשתות קטנה לשלב; תן לעמוד במשך 30 דקות.
מניחים baconon מצופה רדיד גדול בטבעת bakingsheet; מברשת שני הצדדים עם סירופ.
אופים עד בייקון מתחיל crispbut עדיין גמיש, 20-25 דקות.
מערבבים מיונז ו Sriracha בקערה קטנה לשלב; להפריש.
מורחים 1 צד של פרוסות לחם עם מיונז רגיל.
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני-נמוך. לעבוד בצלחות, לבשל לחם, mayonnaiseside למטה, עד חום ופריך, כ -3 דקות. לחסל מחבת.
להמיס חמאה באותו מחבת חום overmedium; לפצח ביצים intoskillet. לבשל, מדי פעם bastingwith חמאה במחבת, עד הלבנותהם להגדיר, על 3 דקות. תבלינים עם מלח ופלפל.
מורחים צד לא קלוי של פרוסת לחם כלחם עם מיונז חריף. מבנים וקישים עם לחם, בייקון, ביצים, בצל אביב כבוש, andarugula.