תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריצ'רד Blais של פימנטו גבינה כריכים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. אם יש לכם צ'אטני של ג' נטלמן, גבינת ג'ק פלפל, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: איולי של ריצ'רד בלאיס, ויניגרט "הכל בייגל" של ריצ'רד בלה, ו סלט קיסר מעושן של ריצ'רד בלה.
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים את הגבינה, poblano, jalapeno, איולי, כוסברה, גרידת לימון ומיץ, ומלח יחד עד בשילוב טוב. בקערה קטנה, להקציף את קרם פרש, פרמזן, חלמון ביצה, שמן כמהין, וסוכר יחד עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
שמן כמהין
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
1 1/2 אונקיות 100% טקילה בלנקו
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ליים, מיץ, בתוספת טריזים לקישוט
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
איולי
1 כף סוכר אדום גס
מיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
להניח 4 של פרוסות הלחם על משטח עבודה ולהפיץ רבע מתערובת הגבינה באופן שווה על כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
3
מורחים 2 כפות של התענג על כל אחד 4 הנותרים פרוסות לחם, למקם אותם על גבי הגבינה, ולחץ למטה בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך 3/4 פאונד)
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה. עם מברשת מאפה, מורחים שכבה דקה של תערובת קרם פרש על החלק העליון של כל כריך. עם מרית, להעביר את הכריכים למחבת, קרם פרש בצד למטה, ומבשלים עד חום זהוב על הקרקעית, 3 עד 4 דקות. מברשת קלה את צמרות הכריכים עם תערובת creme fraiche הנותרים, להעיף אותם, ולהמשיך לבשל עד תחתית הם חום זהוב והגבינה נמסה, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
סוכריות מצופות שוקולד
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
תן לכריכים לעמוד במשך 5 דקות כדי לאפשר את הגבינה להגדיר. הרם את הפרוסה העליונה והוסף את הארוגולה. פורסים את הכריכים לשניים ומגישים חמים.