תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריצ'רד Blais של פימנטו גבינה כריכים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. אם יש לכם צ'אטני של ג' נטלמן, גבינת ג'ק פלפל, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: איולי של ריצ'רד בלאיס, ויניגרט "הכל בייגל" של ריצ'רד בלה, ו סלט קיסר מעושן של ריצ'רד בלה.
הוראות
1
בקערה בינונית, מערבבים את הגבינה, poblano, jalapeno, איולי, כוסברה, גרידת לימון ומיץ, ומלח יחד עד בשילוב טוב. בקערה קטנה, להקציף את קרם פרש, פרמזן, חלמון ביצה, שמן כמהין, וסוכר יחד עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
שמן כמהין
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
3 כפות שמן צמחי
1/3 כוס אבקת קקאו של הרשי
1 כף חלפיניו, פרוס דק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
איולי
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
להניח 4 של פרוסות הלחם על משטח עבודה ולהפיץ רבע מתערובת הגבינה באופן שווה על כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
3
מורחים 2 כפות של התענג על כל אחד 4 הנותרים פרוסות לחם, למקם אותם על גבי הגבינה, ולחץ למטה בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקים
1 כוס פירה חם (110° עד 115°, מוכן ללא חלב וחמאה)
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה. עם מברשת מאפה, מורחים שכבה דקה של תערובת קרם פרש על החלק העליון של כל כריך. עם מרית, להעביר את הכריכים למחבת, קרם פרש בצד למטה, ומבשלים עד חום זהוב על הקרקעית, 3 עד 4 דקות. מברשת קלה את צמרות הכריכים עם תערובת creme fraiche הנותרים, להעיף אותם, ולהמשיך לבשל עד תחתית הם חום זהוב והגבינה נמסה, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרש
צבעי מאכל וסוכרים צבעוניים, אופציונלי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
לחם אגוזי מלך וצימוקים
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפה
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
תן לכריכים לעמוד במשך 5 דקות כדי לאפשר את הגבינה להגדיר. הרם את הפרוסה העליונה והוסף את הארוגולה. פורסים את הכריכים לשניים ומגישים חמים.