קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות4
ציון בריאות4
מגזין

כריכי גבינת ג'ק פימנטו של ריצ' רד בלייס

כריכי גבינת ג'ק פימנטו של ריצ' רד בלייס
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ריצ'רד Blais של פימנטו גבינה כריכים. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מכילה 448 קלוריות, 17 גרם חלבון ו 37 גרם שומן. אם יש לכם צ'אטני של ג' נטלמן, גבינת ג'ק פלפל, חלמון ביצה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב creme fraiche אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת אפרסק וקרם פרש כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: איולי של ריצ'רד בלאיס, ויניגרט "הכל בייגל" של ריצ'רד בלה, ו סלט קיסר מעושן של ריצ'רד בלה.

הוראות

1
בקערה בינונית, מערבבים את הגבינה, poblano, jalapeno, איולי, כוסברה, גרידת לימון ומיץ, ומלח יחד עד בשילוב טוב. בקערה קטנה, להקציף את קרם פרש, פרמזן, חלמון ביצה, שמן כמהין, וסוכר יחד עד בשילוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
שמן כמהיןשמן כמהין
2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי2 כפות שמן בוטנים קלויים או שמן צמחי
כף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מכף אחת של בצל ירוק, חתוך לאורכים של 2.5 ס"מ
כמו לינדט, לתלתלי שוקולדכמו לינדט, לתלתלי שוקולד
1 כף חלפיניו, פרוס דק1 כף חלפיניו, פרוס דק
3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן3 כפות גבינת שמנת מופחתת שומן
12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו12 עד 15 עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
איוליאיולי
תלתלי שוקולד לבן לאפייהתלתלי שוקולד לבן לאפייה
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
להניח 4 של פרוסות הלחם על משטח עבודה ולהפיץ רבע מתערובת הגבינה באופן שווה על כל פרוסה.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
3
מורחים 2 כפות של התענג על כל אחד 4 הנותרים פרוסות לחם, למקם אותם על גבי הגבינה, ולחץ למטה בקלילות.
מרכיבים שתצטרך
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
4
ממיסים את החמאה במחבת גדולה על אש בינונית-נמוכה. עם מברשת מאפה, מורחים שכבה דקה של תערובת קרם פרש על החלק העליון של כל כריך. עם מרית, להעביר את הכריכים למחבת, קרם פרש בצד למטה, ומבשלים עד חום זהוב על הקרקעית, 3 עד 4 דקות. מברשת קלה את צמרות הכריכים עם תערובת creme fraiche הנותרים, להעיף אותם, ולהמשיך לבשל עד תחתית הם חום זהוב והגבינה נמסה, 2 עד 3 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים כל אחד)
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת1-1/2 כוסות (12 אונקיות) שמנת חמוצה, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
מברשת מאפהמברשת מאפה
1 כוס תערובת לעוגה צהובה1 כוס תערובת לעוגה צהובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
5
תן לכריכים לעמוד במשך 5 דקות כדי לאפשר את הגבינה להגדיר. הרם את הפרוסה העליונה והוסף את הארוגולה. פורסים את הכריכים לשניים ומגישים חמים.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף רוטיסריחזה עוף רוטיסרי
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'