קושיבינוני
מוכן ב30 דק.
מנות8
ציון בריאות8
מגזין

סקילט אנצ'ילדה

סקילט אנצ'ילדה
ניתן להכין את מחבת המתכון אנצ'ילדה בערך 30 דקות. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 353 קלוריות, 15 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. לכו לחנות ואספו מים, רוטב אנצ'ילדה, טורטיות קמח ועוד מספר מצרכים להכנתם היום. זה עובד היטב כמנה עיקרית מקסיקנית. 1 אדם מצא שהמתכון הזה טעים ומשביע. זה הביא לך על ידי טעם של הבית. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון כף של 41%. משתמשים שאהבו את המתכון הזה אהבו גם מחבת אנצ'ילדה עוף, מחבת אנצ'ילדה עוף, ו מחבת אנצ'ילדה עוף.

הוראות

1
במחבת גדולה מבשלים 1 קילו בקר טחון ובצל על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את המרק, רוטב האנצ 'ילדה, החלב והצ' ילי. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים, ללא כיסוי, למשך 20 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
רוטב אנצ ' ילדהרוטב אנצ ' ילדה
בשר טחוןבשר טחון
פלפל צ ' יליפלפל צ ' ילי
בצלבצל
חלבחלב
מרקמרק
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
בינתיים, במחבת אחרת, מבשלים את יתרת הבקר על אש בינונית עד שכבר לא ורוד; מסננים. מערבבים פנימה את תיבול המים והטאקו. מביאים לרתיחה. מנמיכים את האש; מבשלים במשך 5 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
תערובת תיבול טאקותערובת תיבול טאקו
מיםמים
בקרבקר
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
3
מניחים בערך 1/4 כוס בקר מתובל בטאקו במרכז כל טורטיה; מעליו 1/4 כוס גבינה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיהטורטיה
גבינהגבינה
בקרבקר
4
מגלגלים ומניחים בצד התפר כלפי מטה מעל רוטב בשר במחבת.
מרכיבים שתצטרך
רוטברוטב
בשרבשר
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
5
מפזרים גבינה שנותרה. מכסים ומבשלים 1-2 דקות או עד שהגבינה נמסה.
מרכיבים שתצטרך
גבינהגבינה

ציוד

יין מומלץ: פינו נואר, ריזלינג, ורוד נוצץ

פינו נואר, ריזלינג ורוז פאסטל נוצץ הם בחירות נהדרות עבור אנצ ' ילדה. יינות לבנים חומציים כמו ריזלינג או אדומים דלי טאנין כמו פינו נואר יכולים לעבוד היטב עם מנות מקסיקניות. רוז פאקסלי נוצץ הוא גם זיווג בטוח. יין אחד שתוכלו לנסות הוא הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה. יש לו 5 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 20 דולר.
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
הברון פיליפ דה רוטשילד אסקודו רוג ' ו פינו נואר רזרבה
אדום דובדבן חיוור עם גוון אודם. האף מורכב מאוד ורענן עם פירות אינטנסיביים, קדימה על דובדבן ופטל מתערבב עם הערות שקדים קלויים עדינים. ליין יש התקפה טובה מאוד, טאנינים אלגנטיים ועסיסיים. טעמי פירות באמצע החיך, במיוחד דובדבן, ואילו הגימור האלגנטי משלב את מלוא הפירות הטריים עם עידון הטרואר של קזבלנקה.משתלב היטב עם גבינת עיזים, סוליה בחמאת לימון, או קרפצ ' יו של צדפות.