כריכי גלידה בשחור-לבן
תמיד כיף שיש עוד מתכון של קינוח, אז תנו הזדמנות ל כריכי גלידה בשחור לבן. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 729 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 42 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, גלידת מנטה עם פצפוצי שוקולד, מלח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, נסו כריכי גלידת עוגיות בשחור לבן, כריכי גלידה אדומים, לבנים וכחולים, ו כריכי גלידת קטיפה אדומה, לבנה וכחולה (מתכונים דומים).
הוראות
זרוק שישה תלולית 2/3 כוס גלידת שוקולד צ ' יפס מנטה על גבי גיליון אפייה מרופדת בנייר שעווה. באמצעות מרית מתכת, לעצב כל תל לתוך 3-עד 3 1/2 אינץ ' מרובע; להקפיא ריבועים.
מקציפים חמאה וסוכר בקערה גדולה עד חלקה. מקציפים חלמון ביצה ווניל. מנפים קמח, קקאו ומלח על תערובת חמאה. מערבבים עד צורות בצק מעורבב ורך. לאסוף בצק לכדור; לשטח לתוך מלבן.
מרדדים בצק בין 2 גיליונות של נייר שעווה ל 13 x 10 אינץ מלבן.
מניחים בצק, עדיין בין גיליונות נייר שעווה, על תבנית אפייה. צמרמורת עד המשרד, לפחות 1 שעה עד 1 יום.
מתלה מיקום במרכז התנור מחממים עד 300°f. קו גיליון אפייה גדול עם נייר קלף. לקלף גיליון העליון של נייר שעווה את הבצק. חותכים את הבצק למלבן 12 x 9 אינץ'; חותכים את הבצק לשנים עשר ריבועים 3 אינץ'.
העברת ריבועים לגיליון מצופה קלף, השלכת נייר שעווה וריווח ריבועים על 1 אינץ ' זה מזה.
אופים עד עוגיות המשרד לגעת, על 20 דקות. עוגיות מגניבות לגמרי על הסדין.
ממיסים שוקולד לבן בקערת מתכת בינונית להגדיר על סיר של מים רותחים בקושי, ערבוב עד חלקה (לא מאפשרים בתחתית הקערה לגעת במים).
מחזיק בפינה של 1 עוגייה, לטבול עוגייה לתוך שוקולד נמס עד חצי מכוסה באלכסון, הטיה קערה במידת הצורך לצלול. לנער עוגייה בעדינות כדי לאפשר קצת שוקולד עודף לטפטף בחזרה לקערה. החזר עוגייה טבולה לתבנית אפייה מצופה קלף. חזור עם עוגיות שנותרו שוקולד לבן. להקפיא עוגיות עד ציפוי שוקולד הוא מוצק, על 10 דקות.
מסדרים 6 עוגיות, צד שטוח למעלה, על משטח העבודה. למעלה כל עם גלידה קפואה מרובע, ואז עוד עוגייה, שטוח בצד למטה, הקשה מעט לדבוק. כריכי כיסוי והקפאה. (ניתן לעשות 4 ימים קדימה. שמור קפוא.)