מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 24 שעות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור קיץ. נסו גלידת וניל צ'אי, עוגת גלידה קלה עם שוקולד ונילן (עם כריכי גלידה), ו כריכי גלידה Vanillan (מתכונים דומים).
הוראות
1
הפוך את הוופלים שוקולד: מחממים תנור ל 350° וקו 2 מחבתות גיליון עם נייר קלף. עם מערבל יד או לעמוד, שמנת יחד חמאה, סוכרים, מלח, סודה לשתיה, אבקה, אספרסו ווניל במהירות בינונית.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)
אפונה קליפה סגולה
1 כוס אגוזי לוז טחונים דק
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ופלים מיניאטוריים של וניל
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
קורט גדול מלח דק
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מערבבים במשך כשתי דקות, רק עד בשילוב. לאחר מכן (עם המכונה עדיין פועל) להוסיף את החלמונים, אחד בכל פעם. במהלך תהליך זה, לכבות את המיקסר לגרד את הקערה עם מרית גומי פעם או פעמיים. להפחית את מהירות ערבוב נמוך ולזרוק בקמח וקקאו בבת אחת.
מערבבים עד החומרים היבשים שילבו באופן מלא.עם המיקסר עדיין פועל על נמוך, טפטוף בקפה החם קצת בכל פעם. בערך באמצע, תעצור את המיקסר ותנקה את הקערה. המשך לטפטף בקפה כדי להפוך את הבצק לתוך paste.In הסוף, זה צריך להיות עוגה חלקה-הבלילה כמו עקביות. אם אתם מבחינים בגושים, הגבירו את מהירות המיקסר למדיום והכו עד שהגושים נעלמו. אם כמה יישארו, אל תדאגו, הם אופים החוצה.מחלקים את הבלילה באופן שווה בין שני מחבתות גיליון (בערך 15 אונקיות כל). השתמש מרית אופסט או האחורי של כף כדי להפיץ את הבלילה לתוך שכבה דקה; אתה לא צריך את הבלילה כדי להגיע לפינות מאוד, זה רק צריך לכסות 10" על ידי 14" אזור. ראפ המחבתות גיליון נגד הדלפק כדי לעזור רמה הבלילה.
אופים במשך כ 7-10 דקות, או עד דפי העוגיות יש נפוח ולהיות המשרד למגע. מגניב ביסודיות.לקבלת הקלות הגדולה ביותר של טיפול, להכניס למקרר או להקפיא את הוופלים לפני שתמשיך. אם אתה די זהיר, זה לא הכרחי, אבל זה עושה את התהליך קל יותר.
מרכיבים שתצטרך
עוגיות סנדוויץ' מלבניות מלבניות
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הכן את הוופלים: קו 9" x 13" בראוני פאן עם נייר קלף. הנייר צריך לעקוף את הצדדים הארוכים על ידי 4 אינץ ' בערך. השתמש בסכין לחתוך את שני ופלים שוקולד מקורר לתוך 9 x 13 " מלבנים. תניח בצד את השאריות העודפות. תתאימו את אחד הוופלים הענקיים האלה, הצד המבריק למטה, לתחתית תבנית הבראוני מצופה הקלף. ברגע שאתה מתאים אותו, לקלף את נייר הקלף תקוע לתחתית. אם וופל סדקים או נשבר בכל מקום, להשתמש בחלק מהקישוטים כדי לתקן את החור. הוופלים יתמזגו יחד יפה רק על ידי לחיצה על שני חלקים יחד בחוזקה. אחסן את המחבת ואת וופל השוקולד שנותר במקפיא עד הצורך.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות שוקולד כתוש (כ-8 פרוסות)
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
(55 ופלים)
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מלא את כריך הגלידה: אם אתה בוחר גלידה תוצרת בית, תרצה להשתמש בו מיד לאחר שהוא סיים churning במכונת הגלידה שלך. אם אתה משתמש בחנות קנה, לאחסן אותו במקרר במשך 30 דקות או עד שהוא הפך רך ו spreadable.In בכל מקרה, מורחים את הגלידה למחבת הבראוני, על גבי שכבת השוקולד הראשונה. השתמש בכף או מרית אופסט לדחוף את הגלידה לפינות המחבת, ולהפיץ אותו באופן שווה. הפוך את וופל השוקולד הקפוא שנותר על קרש חיתוך. לקלף את נייר הקלף ולאחר מכן למקם אותו בצד מבריק על גבי הגלידה.מכסים את הוופל עם פיסת קלף או ניילון נצמד, ולאחר מכן משתמשים בידיים כדי ללחוץ בעדינות על הוופל העליון למטה ולאטום אותו על הגלידה. אם אתה מבחין שיש מקומות דקים או לא אחידים, לדחוף בעדינות על וופל השוקולד כדי להפיץ מחדש את הגלידה מתחת.להחזיר את המחבת למקפיא ולאפשר לו להקפיא לפחות 12 שעות לפני שתמשיך.
מרכיבים שתצטרך
6 כריכי גלידה
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גלידה נפוליטנית (קרטון חסום)
20 עד 25 עלי תרד שלמים
(55 ופלים)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
מכונת גלידה
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מרית אופסט
קרש חיתוך
בצל צהוב, חתוך לשמיניות
שרימפס מוקפץ, קלוף
7
הפוך נייר שעווה משלך: כמובן, אתה לא צריך לעשות עטיפות. אבל זה כיף וקל. פשוט לקחת גיליון של נייר אלומיניום, הצד המבריק למעלה, ולהשתמש מברשת בצק או מגבת נייר כדי מעיל אותו קלות עם שמן. לאחר מכן לחץ על גיליון נייר קלף על פני השטח המשומן של נייר הכסף. השתמש באצבעות שלך כדי להחליק את הקלף למטה, לחיצה על כל בועות אוויר. אם יש לך מגרד ספסל, זה גם כלי טוב להסרת בועות אוויר.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
מגרד בצק
מברשת מאפה
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
שרימפס מוקפץ
8
חותכים את השעווה/לסכל החדש שנוצר לתוך 7 " ריבועים עם מספריים או סכין xacto. חזור עד שיש לך 12 ריבועים לגמרי. להפריש עד הצורך.
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבח
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ
9
חותכים את כריכי הגלידה: משוך את תבנית הבראוני מהמקפיא. הפעל סכין בקצוות כדי לשחרר, ואז לקחת את האחיזה של הקלף התלוי ולהרים את כל העניין. זה עלול לקחת קצת משיכה מצד אחד, ואז מצד שני.
מרכיבים שתצטרך
6 כריכי גלידה
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
תעביר את כריך הגלידה הענק הזה לקרש חיתוך.השתמש בסכין שף גדול כדי לחתוך אותו ל -12 חתיכות. זה הכי קל קודם לחתוך אותו לרבעים, ואז לחתוך כל רבעון לשלושה חלקים. אני מנקה את הסכין שלך עם מגבת חמה ורטובה בין פרוסות לחתך הנקי ביותר.אחסן את הכריכים במיכל אטום או, כדי להפיק את המרב נוסטלגיה כריך הגלידה שלך, לעטוף כל אחד בנייר הכסף מוכן.
מרכיבים שתצטרך
6 כריכי גלידה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוך
רול פירות צהוב אחד
שרימפס מוקפץ
1
תוציא חצי מכריכי הגלידה מהמקפיא.
מרכיבים שתצטרך
6 כריכי גלידה
2
מניחים כל אחד על מרכז רדיד או כיכר קלף.לעטוף הרבה כמו שהיית מתנה לחג המולד: לקפל את הצדדים הארוכים לאמצע. ואז בכל קצה, מקפלים את הצדדים הקצרים לאמצע. ואז לקפל את הצדדים הארוכים. נייר הכסף יקמט ויישאר במקום ללא קלטת.חזור למקפיא, וחזור עם החצי השני. הם ישמרו די טוב במשך כחודש, אם הם יחזיקו מעמד כל כך הרבה זמן, שאני בספק.
קרם שרי, מוסקטו ד ' אסטי ופורט הם הבחירה הראשונה שלי לגלידה. כלל שיוך יין נפוץ הוא לוודא שהיין שלך מתוק יותר מהאוכל שלך. קינוחים עדינים הולכים טוב עם Moscato D ' Esti, קינוחים אגוזים עם שרי שמנת, וקינוחי קרמל או שוקולד זוג גם עם פורט. קרם שרי NV Solera עם דירוג 4.5 מתוך 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 17 דולר לבקבוק.