כריכי דגים מצופים בפירורי לחם לשניים עשויים להיות מתכון טוב להרחבת קופסת המתכונים למנות עיקריות. מתכון זה מתאים ל-2 מנות . מנה אחת מכילה 336 קלוריות , 38 גרם חלבון ו -5 גרם שומן . רק מעט אנשים הכינו את המתכון הזה, ואחד יגיד שהוא הצליח בול. ניתן ליהנות ממנו בכל עת, אך הוא טוב במיוחד ליום ולנטיין . מההכנה ועד להצלחת, המתכון לוקח כ -25 דקות . מתכון זה מ-Taste of Home דורש גזר, חסה, מיץ לימון ועשבי תיבול. זוהי אפשרות טובה אם אתם מקפידים על דיאטה פסקטריאנית . בסך הכל, מתכון זה זוכה לציון מעולה של 87% . מתכונים דומים: צדפות אפויות ומצופות בפירורי לחם , אצבעות עוף מצופות בפירורי לחם ונתחי עוף מצופים בפירורי לחם .
הוראות
1
בקערה שטוחה, ערבבו את חמשת המרכיבים הראשונים. צפו את הפילטים בתערובת פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
בעזרת מלקחיים ארוכות, הרטיבו מגבת נייר בשמן בישול וצפו קלות את רשת הגריל. צלו את ההליבוט, מכוסה, על אש בינונית או צלו אותו בגובה 10 ס"מ מהאש במשך 4-5 דקות מכל צד או עד שהדג מתקלף בקלות בעזרת מזלג.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
הליבוט
ממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
3
צולים את הלחמניות, כשהצד החתוך כלפי מטה, על אש בינונית במשך 30-60 שניות או עד שהן צלויות.
מרכיבים שתצטרך
10 לחמניות לבנות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)
4
בקערה קטנה, ערבבו את החסה, הגזר והבצל אם רוצים; הניחו בצד. בקערה קטנה נוספת, ערבבו את מרכיבי הרוטב; פזרו על תחתית הלחמניות. הניחו מעל את תערובת ההליבוט והירקות; החזרו את ראשי הלחמניות למקומם.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גב שומן חזיר
הליבוט
צ'דר חריף, חתוך לקוביות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק