כריכי הודו חום חמים
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל כריכי הודו חום חם. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 45 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 640 קלוריות. אם יש לכם בייקון, עגבנייה, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותם. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 35 דקות. נסו כריכים חומים חמים, כריכים חומים חמים, ו כריכים חומים חמים של קנטקי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים את המטגן. מבשלים את הבייקון במחבת גדולה על אש בינונית עד פריך, על 10 דקות.
מעבירים לצלחת מרופדת בנייר מגבת.
יוצקים את כל אבל על 1 כף שומן מן המחבת.
מוסיפים את הבצל למחבת ומבשלים, ערבוב, עד רך, על 3 דקות.
מוסיף את הקמח ומבשל, ערבוב, 1 דקה יותר. להגדיל את החום בינוני גבוה, להוסיף את החלב ואת מרק עוף ולהביא לרתיחה, ערבוב. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב, עד מעובה מעט, על 6 דקות.
הסר מהחום ומערבבים 1 כוס גבינה. מתבלים במלח ופלפל. מסדרים את הלחם על תבנית אפייה.
מורחים כל פרוסה עם חרדל, ואז טפטוף עם חלק מהרוטב העליון עם עגבניות פרוסות. זרוק את ההודו עם הרוטב שנשאר במחבת. מחלקים את טורקיה באופן שווה בין פרוסות הלחם, ולאחר מכן מפזרים את הנותרים 1/4 כוס גבינה. צלייה עד הזהב, על 2 דקות. מפזרים את הבייקון על הכריכים, מפזרים את הפטרוזיליה.